Thursday, March 5, 2009

Taska di Taman POLO (Tadika Idaman 2)

Sekarang tibalah giliran kami utk berkongsi sedikit ape yg telah kami buat di Tadika Idaman 2 di taman PoLO. Our group was assigned to take care babies and toddlers around 5-24 months. Too bad that the only gadgets that we brought with us were handphones. No camera's *sigh*. Anyway, I managed to take some of the pics bfore pipah's hp ran out of batery.


Pura and Bai with Kaisara. Bdk ni active sgt.




Cik Pah suke sgt ngn baby ni. Siap suh pos 2 gambar die (cis, nk publicity la konon)

Ha,,, ni pulak bapa mithali si Epul. Baby ni name die Auni. dari start kitorang dtg dia dah mmg suke kat Epul. Org laen nk pegang dia taknak. Nak Epul je...Haih

Wahhh...Epul dpt tido kan Auni...


Pipah & Mdm Rohani & Alisya

Belle & Alisya

Ni pula ibu dan bapa yg kepenatan....


Cik Bai,,, penat?

Pastu ade pulak Amirul Ilham and his favourite hamper

" Hai, aku Amirul Ilham. Bapa ku utk hari ni Bunif. Dia baik sbb ajar dan teman aku bawak kete td" Haha...

" Huish, ape bende ni??"

"Hahaha,,,ni sume aku yg punye!!"

Sorry to Zac & Saifudin sbb takde gambar diorg. Overall, program ni mmg best dan boleh dilaksanakan lagi dimasa hadapan. Thank you to all the committees, yg berhempas pulas menganjurkan aktiviti ini dgn lancar. Tak lupa juge pada pihak Tadika Idaman yg sudi menerima kunjugan kami.

For more Pictures click HERE


10 comments:

Anonymous said...

aku dah ckp aku nk publicity mlm ni.mintak maaf ye yg lain. ha nk pesan skit, tenung gigi besi aku tu jgn lame2, nanti bute, byk toxin tersankot kt situ.slm tq bel.-pipahensem

aku la ni said...

hehee.lawak aku baca story ni.hahaha.aku masih gelak sampai skrang.

sasuke said...

hahaha..
nape xde gamba bell msk umah glongsor tu..rugi2.. =P

Anonymous said...

bahagianya!jeles ni.heehe

bunif said...

penat tol melayan amirul td..hyperactive gile bdak tu..sbg bukti, dahi die ade jahitan sbb laggar bucu meja kt umah die..haha..kesian die..pas penat, aku serah kat din jage..haha..padan muke din..pape pun, thanks untuk sume comttee n madam rohani..program ni mmg best!

p/s:faris ckp pasni die nk singgah taska ni tiap2 ptg...true story!

aizuddin mohd noor said...

epul ko gn chloroform ke..hehe

Anonymous said...

ak tebar roti depan budak tu terus je die tdo...hahahahaha

TheBuzzingBee said...

ahh..tak nak aku letak gambar tu.
bdk tu pon tak suke aku masuk tempat jajahan die...

TheBuzzingBee said...

umah korang dekat jer...seberang jalan..pe lagi jenguk2 la diorang...haha..tak pon keje part time kat situ...bdk2 tu mesti suke..

TheMuzas said...

gambar pengusahanyer takder ker???