Saturday, March 7, 2009

Dapatkan semula duit anda

Sebab dah ramai sgt aku dgr mslh psl ATM ni....

Sape2 yg penah alami masalah duit tak keluar apabila menggunakan mesin ATM kat UIA Kuantan. Sila check semula baki akaun anda sebab dah ramai yang alami mslh ni termasuk aku sendiri. Pengalamanku, tekan RM100, duit tak keluar, kad keluar, ada error. Buat lagi sekali, macam itu jgk. Check baki, akaun kena tolak RM200.

Ini buktinya :

Penyelesaian – telefon bank islam minta balik duit anda. Duit akan dikembali dalam masa 14 hari waktu bekerja sebanyak RM202. Aku tak tahu la kalau kita tak buat aduan, duit dpt blk ke tak. Tp better korang check la....

Tq. Sekian.


Nak ajak kwn2 semua join/register e-banking/internet banking demi masa dpn kita semua jgk.
Baca tutorial ini utk mereka yg blm mengetahuinya dan berminat - 'Tutorial e-banking dari saya'

2 comments:

ateeqa Y. said...

owh..

tenqiu for da info..

igtkan..tak jadi pepaepun..huhu

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

welcome.spread this issues and help ur friend. kalau tak buat aduan, duit dpt blk.alhamdulillah tp.. kalau xbuat aduan, xdpt blk n duit ilang macam tu je.kesian la...