Tuesday, March 3, 2009

Manusia yang semakin gila dan pelik 2


Semakin bijak atau semakin gila, aku sendiri tidak tahulah nak mengklasifikan mereka ni sebagai apa. Manusia memang begitu, apabila punya masalah dan ketidakselesaan dalam sesuatu perkara, mereka akan cari juga jalan untuk membuat perkara yang mustahil itu kepada tidak mustahil dan sesuai dengan kehendak mereka.

Apa yang aku mahu umumkan di sini adalah tentang The Science of Male Pregnancy.
Aku letak satu gambar, sori sensored sikit. Ini adalah gambar scan lelaki di atas yang abodemennya mengandungkan fetus.



Tentu mereka yang mewarisi kecenderungan kaum Nabi Luth a.s akan bersorak gembira. Tapi tak mustahil muncul laut mati ke 2 nanti.

ps- sori kepada tajuk yang diguna pakai

5 comments:

4686 said...

ni tak pelik. Gila! harap2 budak2 pelik kat mahalah jgn la buat benda2 tak patut macam ni.

msat said...

haha...direct kene sound ngan 4686

TheBuzzingBee said...

ok..nie mmg gler...


ps: haha...xsangke ade org nk gune title tu balek...mcm ade continuation plak...

Anonymous said...

sempoi seyh mamat tu posing..

salju said...

ni cam citer arnold susahnakeja tu je...ingatkn cume dlm movie, rupe2nye mmg ade org gile xpueh ati ngan ciptaan ALLAH...