Thursday, March 5, 2009

Sidang Tergempar Esok!!

InsyAllah hari ni (5/3/09) kita akan buat perjumpaan kelas kul 12.30pm. Ak dh bc shout yg banyak2 2.. Sory lmbat respon sb td ada meeting IPHA n SRC..dari kul 8.00pm++ hingga hmpir kul 12 mlm..tima kasih buat amin coz inform ak..esk x perlu sesiapa nk tunggu sape2 kt luar klas..list nama akan di review semula dan akan berlaku sedikit perubahan..harap semua akan dtg kelas esk..jgn bising kt shout je tp x dtg klas..dan ap2 perkara yg berbangkit sila rujuk pd batch leader dan asst. batch leader..tima kasih..

4 comments:

matmin said...

haha.br plan nk cri psl ngn salju esok.din dh sound dh,so,xleh ah nk cri psl.ak xderhaka ag kt din slme ni.haha.insyallah,dtg klas esok,dh lame ak bercuti ni,tp,klu xdtg jgk esok,xpelah,ak dgr je ape2 report dr bdk2 ni.haha

apai said...

hahahahha sidang parlimen ke ape nih... cam bez jek hahahahhaha ayuh2 kite cari.... ampi ble nak setel problem nih... roti tampal 3

mutiara bd said...

MAaf nak mencelah. Ana pun tak tahu rupanya dah terjadi 'sesuatu' dalam blog ini. Bila bacth leader yang dihormati itu bercakap tghr td, barulah ana tahu.

Ingatkan biasa-biasa je. Tapi terkejut pulak bila ada org muncul dalam blog ana dengan kata-kata yang tidak dapat difahami.

Apapun, harapnya dah selesai lah bendanya yang di gaduhkan itu. Jangan ler serang ana kat blog ana mcm tu.

Maaf kalau dah tersambung balik benda yang sepatutnya dah selesai.

Semoga kita sama-sama mendapat hidayah Allah.

aizuddin mohd noor said...

buat mutiara bd bersabar jelah..harap jgn serang melulu je dan jgn buruk sangka kt sape2 pun..semua dh selesai..tutup kes..