Thursday, December 31, 2009

Grouping Clinical Pharmacy 2 (CP 2)

"Wear the old coat and buy the new book"

Kenapa?da name pun attachment,haha..aku tahu korang sume da semangat giler,x sabar2 nak g hospital attachment,nak keluar kan segala ilmu yg dipelajari..jgn salah fact suda lah~~...!!ok,sini aku sertakan list name tuk attachment nanti,korang bleh la tgk puas2 ok.

Ape?gambar kecik??x nampak??adoiyaiii~~klik la tuk besarkan,x pun guna la magnifying glass..hahaha









For the attachment, all students are divided into 4 big groups (A-D); then into subgroups.

Please view attached documents and please tell me ASAP (syahiera.farhana@gmail.com) if there’s any prob such (i.e.: your name not included, repeated twice, wrong spelling /matric num etc).

The grouping is fixed throughout the semester.

I’ll provide the ATTACHMENT MANUAL, insya Allah ASAP.

Wishing you a successful attachment.

Syahiera Farhana Zakaria
Lecturer,
Pharmacy Practice Department

2 comments:

Amin said...

group lama + 2 senior.nice.. hehe. thanks abg CR9!

CR9 said...

haha,actually group yg lebey kurang same jgak..plus senior,so,di sini la medium tuk senior n junior work together..bapak skema plak aku,ceh..senang kata korang sume kejesama la ngan senior,yg mane x paham minta tunjuk ajar,yg mane kt tahu,cuba sama2 kt kongsikan..dan yg penting,respect ur group members as well as seniors..wish u all the best of luck for the upcoming attachment..nak clarify pape,sila tanya aku a.k.a CR9..haha