Monday, December 7, 2009

New E-notes Project

Pertama sekali, tahniah diucapkan kpd semua yg menggunakan khidmat e-notes sem lps sebagai sumber nota. Disebabkan sem lps kita menghadapi beberapa kesukaran seperti file yg diupload hanya kekal 2 bulan jika tiada sesiapa download file tersebut & perlu tunggu beberapa minit utk download to start.

Oleh sebab itu, sem ini kita akan memula projek baru iaitu notes2 tersebut akan diletakkan di server ipha dan files tersebut akan kekal melainkan admin. delete. Download speed rate juga laju dan tak perlukan loading time utk download.

Kelebihan kita pakai server ipha :
1-Files tu akan kekal. Berguna utk jangka masa panjang, junior2 kita boleh download juga & menjadi rujukan.
2-Download speed rate lebih laju berbanding yg sedia ada sblm ini.
3-Berkongsi kpd semua ‘rakan seperjuangan’ iaitu kpd bakal farmasi uia.
4-Untuk ‘menghidupkan’ website IPhA, sekurang2 website tersebut berguna juga untuk kita dan tidak hanya informasi sahaja tetapi juga menyediakan perkhidmatan download.

Cuma, sedikit kesulitan yang kita perlu buat adalah kita perlu register kat website ipha utk access section download tersebut. Caranya senang sahaja, click sini dan isikan tempat2 kosong > admin website akan approve membership & submit email kpd anda untuk confirmation. Pastikan taip nama sebenar sbb admin hanya approve IPhA members to become registered members which includes all of us.

Projek ini projek baru website IPhA di mana semua year akan menggunakan khidmat e-notes ini (under academic bureau batch) dan sudah tentu akan ada sedikit sebanyak kelemahan yang kita akan lalui nanti. Insyaallah kita akan cuba yang terbaik. Kerjasama semua amat dihargai.


Online Service : Download is only available to registered members!

Download Notes Y3 HERE

Kpd mereka yg belum register, boleh register kat sini - REGISTER NEW MEMBER HERE

Thanks to the uploader (Amal Amri, Helmi Rahmat & lain2 yg akan membantu)

No comments: