Tuesday, February 24, 2009

Photos Industrial Visit

Tempat telah dilawati bersama :

1)Inabah 1 Kuala Nerang, Kedah

2)Rumah Razak (Kedah)

3)Rumah Fathiyah Ali (Kedah)

4)Rumah Khadijah WH (Penang)

5)Pekan Rabu, Kedah

6)UUM Village (Kedah) & Anggerik Lodging (Penang)

7)Darulaman Homeopathic Laboratories (Kedah)

8)Komtar & Padang Kota, Penang

9) Natural Healing factory (KL)

Lecturers : Dr. Kausar & Bro. Rusdi

Students : 38 students (should be 40 actually) <26>

Total = 40 people


These are some photos taken during the visit. All pics (785 keping, 676 Mb for Day 1, Day 2 & Day 3) ada kat Komp. LH. Thanks to Razak, Fathiyah & Khadijah ajak pergi rumah. Susah jer sediakan makanan. Insyaallah hubungan kita berkekalan selama-lamanya…. Kepada semua, jangan lupa hantar report industrial visit.


p/s- shamel, nanti buatla video…. =) Sayangi Kulliyyah of Pharmacy,IIUM.




Gambar2 lain akan diupload kat flickr.(CLICK HERE)

Ini adalah IKLAN. =P

Terbaru :

29 comments:

shamel said...

Hmm..smart pon masing2 kalau pakai kemeja!!
Aishh..nak gamba lagii..nak gamba lagi..


Eh..kat penang korang tak pegi QueensBay Mall ke? Ish3..rugi betooll.. Cantik tempat tu..
Antara shooping complex yg terpanjang, terbesar dan termoden kat penang. (Bayan Lepas)

Komtar dah tak bes skrg.

msat said...

tak sempar nak pegi sane la shamel.

time kasih pada kawanku yng menjemput datang ke rumah. Makanan sedap-sedap. tak sempat nak sampai sphincter, dah nak isi lagi. aduh, kenyang betul.

time kasih juga pada komite yng berjaya dengn trip kali nie..

lawatan kilang pun besh. Tapi takde kilang pharmaceutical yg terime visit kite kan?? semuanya non-pharm based. syukur ade juge yg terime. Pham-based factory nie terlalu sterile, sebab tu susah nak terime student kot.

Anonymous said...

bergaye la model-model dalam iklan tuh..

Anonymous said...

apai paling hensem!hahaha

Anonymous said...

aku nk posting kt natural wellness~

natural wellness!!! tlg la trime aku!!
kak alin!! tlg trime aku!!
eyh2..sory..=P

Anonymous said...

apsal black cm x ckup nafas??

Anonymous said...

kalo g clas pkai smart cm gini kan bgusssssssssssss =>

Anonymous said...

metabolism black tinggi sgt kot.hahaha

Anonymous said...

black sangat macho kot

ilham nur said...

http://idhamlim.blogspot.com/2009/02/gambar-menarik-2322008.html

ni pun gambar industrial visit jugak,hehe

Anonymous said...

aku tau sbb apa black mcm x cukup nafas..
mana x nyer,ptg tue jumpa awek kedah..hahaha :p

Anonymous said...

saya pon nak posting jugak di natural wellness~~

Anonymous said...

blak jumpe awek kuala nerang kot....huhuhuhuhuh

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

kesian kat black. aku bersimpati..

black, ko baca tak comment2 ni? bagi la respond

Anonymous said...

sabar eh black..
sume org nie jahat..asyik kata kat ko ja..biar la apa org laen kata..janji ko bahagia dgn awek kuala nerang..hahahahahha :p

Anonymous said...

sape awek black kt kuala nerang tu?
ak x tau pn, siot la black,
ade awek pn xckp,

mutiara bd said...

Lalu je Queensbay MAll tu (RAmai yang tidor masa lalu kat situ). Jadi mungkin tak perasan dah lalu situ.

Tak yah la masuk. Banyak je shopping complex kat negeri lain.

BArang kat sana mahal-mahal. buang karen je.

Anonymous said...

black nak no awek kuala nerang leh x??? kongsi weyh :D

Anonymous said...

awek inabah pesantren suryalaya lagi cun blak...fight2 la dgn awek kuala nerang.

Anonymous said...

suka tgk awek kuala nerang black berlari2 di pdg kt tmpat bus parking..rugi btul xtangkap gambar..huhu..haha..

Anonymous said...

aku macam tau je awek black ni..
ade kt padang..
tym g inabah..
tym blk dr inabah da xde..

hmmmmm...
awek black pasti spesis black kn kn?
huahuahuahua...

Anonymous said...

kne tukar tajuk pOst nie..BLACK and AWEK..:P

msat said...

haha..black..
ko macam takder response pun..
betul ke ni black??
ahah..ko mesti tak tau diorang ngumpat ko kat sini...

Anonymous said...

black tau..tp xtau sape yg ngumpat dia..huhu..

Anonymous said...

ak dh tau r sape..
xgune tupai..ni sume tupai r sume ni..menyeberkan kabar2 angin ni...siot tol..dh r komen ak sebelum ni xapprove..sialan..

BlaCK said...

aku relek camni jek... hot x awek aku :D

msat said...

anoni kat atas tuh...
ko tak register jadi contributor ker, nanti takde la komen kene reject.

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

btl tu apa mat tulis. bg email n nama sape, admin akan invite. xleh invite sebarangan org. nanti boleh kasi komen automatically approved

Anonymous said...

tupai pn ade??
waa..best nih..

nak kacang??
aku ade byk..
kacang kuda pn ade..
wahahaha!