Thursday, April 23, 2009

Day 3@Cameron Highlands

geng bas sekolah. nuju ke 'BOH' TEA CENTRE
Tiba di Kilang Boh Sungai Palas, Cameron Highlands



Topek, Apai, Ja'a, Din & Amin

Minum tea boh sementara menikmati pemandangan yang menarik..



Pipah, Hani, K. Tiyah & Apai (sis)

Apai, Zila, C, Aida & Topek

Our married couple, Izani & Nadiah.

Tembak Saif! Jaja, Raihan, Iqa, Apai & Saif

Group Photo @ BOH Centre Sungai Palas, Cameron Highlands


Akhirnya dapat juga bergambar beramai-ramai. Tapi, aku selalu tak de dlm gambar ramai2 macam ni. Sedih weh... =(



Bee Farm.



Bunif, Saifuddin & Cinok

Fina, Miftah, Mar & Amal

Bharat Tea Plantation


Nik & C
Bel, Len, Z & Poora
Afif, Din, Sham, Izani, Epul & Hilmi Yob

Amin
Izani main sorok2.hehehe...
Nizam, Sham, Mat & Epul



Kenangan..

Fadlan, Shamel & Dani
Day 1 & Day 2 @ Cameron Highlands akan menyusul kemudian sebab gambar-gambar tu ada kat laptop apai.

p/s- apai, ko da bgn blm? ak nk g rumah ko ni....

20 comments:

ilham nur said...

aku tengah menyelidik gambar di sg.palas tu, kot-kot ada bukti yang boleh bagi CSI untuk "detect" mana perginya teh aku. huhu.

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

sabar am.ada hikmah disebalik kejadian tu.mungkin teh itu beracun sbb tu Dia telah menghilangkannya....

msat said...

teh ko tu ajaib kot. hanya orang tertentu jer yg boleh mendapatkannya. hahaha...

Anonymous said...

haha.. da tuka bharat ek? baru je nak sound sejak bile bhorat ade ladang teh..huhu

Anonymous said...

teringat ak kat cite BORAT.hahha

shamel said...

Aku vote gamba 2nd Bee Farm. Haha. Gaya yang natural, komposisi yang mantap n seolah-olah Queen Bee cuba menyelit di antara topek n paih.

Hoho..tahniah amin..tahniah..Great shot!

4686 said...

cameron oh cameron..rindu la pulak kat ko cameron..

ilham nur said...

Aku nak cadang agd tahun depan kita buat anugerah gambar paling popular ala-ala anugerah bintang popular berita harian tv3. ok tak?

Amin said...

cadangan aku sape2 member kita cpt2 belikan camcoder yang besar gedabak tu, amik video for the whole programme.

shamel, ak vote yg bwh sekali =P.
macam best je main vote2 ni.nantikan gambar DAY 2 yg cantik2 belaka.hehe.

pipahensem said...

beshnye............................................................................................................. /(o_*)/ hip hip hoooray! hip hip hippo! amin tentiu gamba!!

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

sama2 pipah n mel. nantikan DAY 1@Cameron Highlands esok plak sbb ari ni masa bersama 'gambar' dah abes.hehee.

ilham nur said...

aa, sekarang masa Amin bersama Loh pulak, hehe

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

Loh, bagi komen satu loh. dok baca je tp xde respon tak best ar loh. Loh, jgn marah lps baca komen ni.jgn mrh pok loh deh.eheheh

ilham nur said...

Genius memang macam tulah, betul tak Loh. Hidup diselubungi misteri...

pipahensem said...

ala amin aku br terbc mase tgh upload gamba ni ko tles ko sdeh, slalu gamba ko xde bile rame2.. waaaa sdeh plak aku rase,nati sem dpn dpt scholar aku banje la ko kaki tiga utk camera ko tuh bleh set 1 2 3 n snap! same2 wokes =...B

matmin said...

haha.best nye ak tgk gmbr smua ni.wlaupun mse mule2 nk g sane,byk suara2 xpuas ati kedengaran(mestilah,sbb kne kuar duit sndri,ak pun),tp,tgk smua org cm hepi je.ak rse sgt mncpai mtlamat trip ni.mmg dr sruh pg,sbb nk smua release tensen,holiday,bkn blja smate2.tq epul,arrange vsit yg best.tq smua,sbb join prog ni,tnpa korang,xkn brjaya trip kali ni.sem dpn,kite plan,g tmpt lain plak.haha

nizam said...

mntk maaf ye sume klu2 ade y kurang mase visit ni..tq kpd sume yg menjayakn program ni..terutama kt pm program,transport n accommodation..

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

aku saje je tulis camtu pipah.nk mintak ehsan utk beli kaki tiga kaki tu.heheeh.

program ni berjaya!ni first time 1 kelas pg trip dan semua nampak hepi. tp byk jgk miscommunication berlaku.ape2 pun, tahniah kpd semua komiti! tahniah juga kpd semua sbb 'sporting'!

Anonymous said...

amin, wak elik strawberi kelate dok??..haha.. MR pengkalan kubur.

::Amin Mansor:: said...

strawberi kering ado la di.hok basoh xleh beli xtehe lamo di,