Wednesday, April 15, 2009

Trip to Germany

Nak bercuti ke Jerman secara percuma..sila baca iklan kat bawah ni.
tapi bukan senang2 je nak pergi tu. Kene buat keje sikit..




untuk maklumat lanjut, boleh tengok kat laman web www.bayeryoungenvoy.com

3 comments:

shamel said...

since seblom exam kot aku da tngok pamphlet neh.
Utk yg malas membaca pjg, x silap aku keje 'sikit' yg kena buat tu adalah esei kan fadlan kan? dan..err..anta dlm mase terdekat ni! kott..

4686 said...

owh..x perasan lak. semua orang sibuk nak exam, rasanya x sempat nak buat kot..tp just alert benda ni ade je la. setiap tahun benda ni ade kalau x silap..

Anonymous said...

jom2 hantar