Tuesday, March 17, 2009

Photos Rehlah at Sg. Pancing Waterfall

Kami tiba di sini seawal jam 730pagi kot... (maaf sampai lambat kul9)
Breakfast, dimulakan bacaan doa oleh Kapten Apai Paiman
Zooooom session

Err.. zarif n paih memerhatikan sesuatu yg mengasyikkan
Warm up kasi tinggi blood pressure and improve lung ventilation
menggerakkan otot-otot
Group binding


Sepak bebola bulat
Bersedia! Mendengar arahan daripada kapten Apai Paiman
Treasure Hunt. Amsyar dah pening. Mar senyum...
Acara memasak carbohydrate, protein, fat dan lain-lain (colorant, preservative)
Closing ceremony dan upacara percakapan oleh yob n din
Kamil melompat tinggi nasib baik tak terbang ke langit

Group aku ni.hee....
Tengok tu....
Apa pendapat anda tentang rehlah kali ini? luahkan isi hati @ isi perut anda di sini, jangan malu jangan segan jangan takut

p/s- minta maaf lambat upload disebabkan perkara yang tak dapat elakkan (penat + report + filtering process + internet slow). minta maaf jgk kalau ada sape2 yg xde gambar.

semua gambar2 program sem ni akan dimasukkan kt album (akan diupload cuti sem. nanti), nak bagi organized.

8 comments:

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

din masak sedap!tq din!gabungan din n matming mmg mantap

shamel said...

ok aku maafkan ko amin sbb aku xde dlm gamba di atas. Sekian..

Anonymous said...

la tahzan

apai said...

shamil ngengade xnk g blwek:p

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

shamel, el-sham studio macam mana sekarang?

shamel said...

err..mcm tu la. Haha. xde idea nak wat ape2 video. Asal?

Anonymous said...

mksd amin tu srh ko wt video rehlah kot?
kn amin??

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

kalau ada masa buat la video.ehee... ko tau x.aku salu tgk video kembara timur tu.sambil dgr lagu best tu.