Tuesday, March 17, 2009

Pilihanraya kelas

Ade beberapa minggu lagi kita nak exam. Pastu cuti 3 bulan. Pastu start sem baru. Oleh sebab tak nak mengganggu waktu korang nak study dan waktu exam, kami komiti SPR kelas nak buat pencalonan untuk komiti2 kelas yang baru untuk sem depan. Hari khamis nanti akan diedarkan borang pencalonan kepada korang. Borang ni akan diedarkan kat bilik2, bukan kat kelas macam selalu sebab kalau bagi kat kelas tak adil untuk yang tak datang. Jadi, boleh fikir siapa2 calon yang sesuai dari sekarang. Peraturannya, komiti kelas untuk sem ni tak boleh dicalonkan untuk komiti sem depan. Satu lagi, kita akan melantik batch leader dan assistant batch leader yang baru sebab diorang ni dah banyak berjasa kat kita. Ni pun atas permintaan diorang sendiri. Jadi, fikir-fikirlah siapa yang korang semua nak jadi batch leader. Biarlah orang yang korang calon tu ada bakat kepimpinan dan kemampuan macam batch leader kita sekarang ni. Kalau nak calon diri sendiri pun boleh. Sangat dialu-alukan.

Akhir kata, undian anda menentukan masa depan anda. Undi dengan berhemah dan hindari rasuah.

7 comments:

manusia pelik said...

mcm salah je akhir kata ko fadlan.. sepatutnya- 'undi anda menentukan masa depan batch'. tima ksh fadlan..

shamel said...

waahh..best ni. Wajib ye sume mengundi. Tak kira umur. Ade aku kesah kamu 21 taun ke tak. Bwh pon perlu undi.
haha..

msat said...

fadlan...aku bagi 5000 nih, ko calon la name ko..takper..orang lain tak tau..
name ko tau, bukan name aku..

Anonymous said...

sape pengerusi ni?

aizuddinmn said...

Pengerusi: Fadlan

AJK:

Bunif
Nizam
Jaa

Shafiqah Alias
Atiqah
Azlen

apai said...

aku calon kan din cine.... bia berbagai kaum tp kite tetap maju :D pasnih din akan ade byk mase wat roti... roti tampal 3 :D

shamel said...

Galak ko skrg ni apai eh!! Suke je nyakat org! Err..aku undi kao batch leader ok x apai. Hehe.