Friday, March 20, 2009

Ini kisah presentation

For experiment presentation, all of u guys have to do like this..

1- kenal pasti group members
2- kenal pasti tajuk untuk dibentangkan
3- untuk group experiment, bentangkan data and bincangkan sebab ape dapat macam tu.
4- untuk group journal,,etc..cari bahan untuk buktikan(to support..etc..) result korang tu betul/salah. Berikan maklumat pada pembentang (yg ditugaskan untuk present)
5- untuk satu drug, hanya sorang sahaja yang present. Maksudnya, walaupun satu drug tu ada 2 group, tapi sorang sahaja yang akan bentang.
6- It is too simple guys, but jangan ade yang tak buat kerje langsung.
7- Nanti mase presentation, Prof. Noriah akan datang jugak.
8- Maksudnya, jangan ade yang escape...goat..(scapegoat)

P/S ; sorry lambat clearkan pasal hal ni..

2 comments:

shamel said...

Scapegoat..eh!!
Heiy mat. Boleh pulak~

msat said...

haha...saje jer nak promote blog ko Shamel..