Wednesday, March 4, 2009

INDUSTRIAL VISIT REPORT

ASSALAMUALAIKUM

Sebenarnye aku dah lupe la macam mane format untuk report visit ari tu..
So, kalau sape2 rase aku bg tau ni salah, jgn la segan-segan nak betulkan ye..

1. NAME of course la kene ade
2- mulakanlah dengan TITLE sebagai pembuka bicara
3- INTRO tu penting supaya nanti tak tersalah report..(contoh,, report nutriceutical tertulis pharmacognosy)
4- Kalau nak berjalan, kene ade matlamat.. So, kene ade OBJECTIVE..
(eh, intro ngan objective,,mane satu dulu??)
5- lepas tu tulis la APE-APE yang PATUT..
6- CONCLUSION yang simple, padat, mampan, dan berkesan

tu jer buat kali nie..SEKIAN.

2 comments:

::Amin Mansor:: said...

mmat, berapa page minimum?

msat said...

x tau la minimum brape. tapi dr. cakap dlm 5 page.