Saturday, February 14, 2009

IPhA Bowling Tournament 2009


Seminggu sudah bersusah-payah,
Berhempaih-pulaih sampai kepala pening,
Study sudah, exam pun sudah,
Tiba masa untuk main bowling!


Sekali lagi IPhA menganjurkan IPHA BOWLING TOURNAMENT. Pada tahun lepas kesemua ahli batch kita telah meraih kedudukan 20 ter atas (betul kan?). Kedudukan tertinggi yang telah diraih ialah tempat kedua (kumpulan) --> team payak & juga kedua untuk individu --> edin!
Kali ini siapa pula? Mampukah kita meraih lebih dan lebih lagi pungutan pingat serta kedudukan yang ter mantop!? Sama-sama lah kita saksikan perlawanan ini~
  • DATE: 15 FEBRUARY 2009 (esok!)
  • TIME: 2.00 PM
  • VENUE: Megalane Berjaya Megamall Kuantan


Be prepared for the Battle Royale!


MAI JANGAN TAK MAI!!

4 comments:

azwadi kamarudin said...

alhamdulillah...3rd year bolot kedua2 kategori kumpulan..tq..hehe

bunif said...

koya wadi...

aNeA_hAyATi said...

haha..bunip jeles tu wadi :P

bunif said...

x jeles lgsg..nasib molek 3rd year byk menang..ade org tu baling bola xkena pin..hahaha ;)