Tuesday, October 26, 2010

salam & gud luck

Assalamua'laikum...

heee, da abis da satu sem, maka turunlah juga amanah yang dipegang selama satu sem ni juga..

secara rasmi, tugas menjadi CR da tamat :)....jadi, saya megambil kesempatan ini untuk meminta maaf jika ada salah & silap seperti mana yang anda tahu, saya manusia biasa seperti anda juga...sem ni merupakan sem yang penuh 'kejutan' dan anda semua tahu... :)

dan..may be ini merupakan post warkah terakhir kat blog ini jadi mu last post consists of:
1. Siapkan kerja report CN anda dan hantar sendiri kepada sister hidayah.
2. Siapkan compendial dan hantar sendiri juga kepada Dr helal.
3. Siapkan slide OTC dan ini boleh la hantar email kepada saya selepas exam sebelum balik rumah..

itu jek kot...sekali lagi dr komiti kelas, meminta maaf mana2 yang kurang, yang baik dijadikan teladan, yang buruk dijadikan pengajaran..Gud luck all for the exam..Jangan lupa doakan kepada rakan2 seperjuangan kita sekali di dalam doa masing2.."masuk sama2, kita keluar sama2, INSYAALLAH"

wallahua'lam..jgn lupa keje2 tu...tenkiu very much rx6th sebab banyak sangat membantu!

5 comments:

sy said...

report doping anta bile? ke da anta? huhu

Dani said...

salam.belum lagi...sebab x dpt semua lagi..report doping satu jek..so, mmg kena ad semua br leh hantar

aizuddinmn said...

tima ksh dani n kepada semua comitee class yg telah menjalankan tugas dgn baik..all the best utk smua rx6th dlm final..stuju dgn dani..jom kt doakan kejayaan bersama..

sy said...

so, bile due date ny? nak bajet wat bile..hehe

Dani said...

salam...

to sy: aiseh,, buat la secepat mungkin ye,,malam ni siap lagi baik...nk bajet kan? bereh,,malm ni siap anta kat saya.. haha..betul nie :)