Saturday, October 9, 2010

Kuiz PE, DD & PT

assalmua'laikum....

post kali ni mengenai 3 kuiz di atas:

Kuiz PE:
waktu: Hari SELASA (8.00 pagi)/12 october 2010

Kuiz DD:
waktu: Hari RABU (8.00 pagi)/13 october 2010

Kuiz PT:
waktu: Hari Khamis (mase:belum tentu lagi)/14 october 2010*****

*****saya akan message kan mengenai kuiz pt kpd beberapa org yg akan sebarkan message tu pule kpd mana2 yg belum dpt lagi(kerana ap ek? sebab ia sensitif dan tak boleh letak di tempat umum)

wallahua'lam...spread to others bagaikan daun2 kering ditiup angin, di bawa kemana-mana ...salam

4 comments:

Ilham Nur said...

Kuiz DD 13hb ke? Ingatkan 18hb.

Dani said...

iuh,...gapo jauh sgt tu....hahahha

dkt tepi ATTENTION pon tulih 13 haribulan....da lama da post tu..

hahaha...ad jek masa

Anonymous said...

kuiz PE 11hb ke 12hb sebenarnya? kat attention sebelah tu tulis 11hb.

p/s: bukan gapo la dani, bakpo. hehe

Dani said...

salam,,alamak kantoi...takpe la ,ak org pahang..hehehe...maafkan la yek

ni latest,,cube ko tgk title dia latest..means,yg terbaru skali,so yg sebelum2 ni da tak valid da..

hehe.btw, thanks for the concern

p/s:maybe ak kena ckp loghat sendiri..hehe