Saturday, October 16, 2010

sabar sebahagian drpd iman :) --keje2 minggu dpn (sama2 buat)

Assalamua'laikum...

latest update regarding our works for next week (week 15)

Kuiz:
1. OTC -mdm siti hadijah:general topic about OTC (date: belum tentu lagi)

2. Pharm prac - madam rohani: through LMS (date: 18/10 - 22/10: insyaAllah madam brief blk-----strategi:jom buat ramai2 skali)

3.QA: bro mohsin: topic about apa yg dia ajar sampai 22/10 tapi 2 topik dulu xde la kan sebab da masuk kuiz pertama dia.

4.Kuiz PE - bro qais (date: x kompem ni sebab latest time table xde slot untuk bro qais 20/10/2010 or rabu ni but prepare for the worst) topic: maaf!,sesiape yg ada info tlg bgtau.

Assignment:
1.Assignment QA (compedial + theme GLP):keje berkumpulan, buat dalam word. Hantar pada hari khamis 21/10/10 during poster presentation (LATEST)

2.Assigment PE: keje berkumpulan,buat slide jek, cara present:terpulang kpd group nk present sorg or ramai2 (buat masa ni) Date:br qais akan bgtau

3.HMR (our documentation during workshop): MADAM ROHANI KATA X PERLU HANTAR LAGI, DIA NK BRIEF HARI ISNIN ni.

wallahua'lam...sama2 kita menghadapinye....sebelum itu, jika ada apa saya terlupa, please bgtau...then, gud luck

6 comments:

msat said...

la...HMR dah hantar.

nuruLamaL said...

em2. bro mohsin SAT ke QA?

Dani said...

salam....silap bro mohsin QA..tq

Anonymous said...

assignment visit sat?

Anonymous said...

PE br Qais mgkin masuk lect 11,12 kot.. CMA, CUA tuh (assumption je nih. sbb quiz ritu x asuk lg)

Dani said...

salam.. to anonymous: assignment visit sat , due date : 26/10/2010...sila rujuk pada corner Attention!! kat bwh time table corner kelas kite :)