Thursday, October 14, 2010

report SAT due date, MTAC WARFARIN & LMS PENDING

Assalamua'laikum..

da berehat semua??..ptg yg tenang ni sy nk umumkan satu pengumuman best (tak tau la kalo ad yg rase tak best..wallahua'lam la tu..)

1.untuk report SAT, esok juz hantar SATU report jek dulu, iaitu report PYROGEN..

report satu lagi tu next week, may be selasa (synk kompemkan dgn dr dulu).. lagi satu, report yg uji kemahiran aseptic technique kite tu, kite kena pegi check dulu kite punye hasil keje tu....pd pemerhatian saye, xde group yg pg check (maaf kpd group2 yg pg check) sdgkan kite kena pegi check dulu,dptkan result then baru wat report..

so, konklusinye, esok hantar report PYROGEN shj ke bilik dr saifullah sendiri..

2. kedua, mengenai mTAC warfarin esok, saye akan briefkan tentative nye kpd semua ketua group (insyaALLAh malam ni bereh!) so, yg lain2, esok dtg ke lobi farmasi klinik pakar HTAA then, nnt ketua group akan briefkan pula kpd ahli2 nye..ESOK semua wajib hadir! :)

3.mengenai LMS, MMG madam still x approve lagi kecuali seorg yg bertuah saja..so, dun worry, be happy!

wallahua'lam

4 comments:

matto said...

aku dah cek grup aku punye.

Masih lagi sterile. Takde ape2 perubahan pun. Hehe..

Dani said...

salam..perghh..tu tande kemantapan group ko mat...emm,,aku group ko kan mat?hahaha

nursyafina said...

ada g tgk pas kuiz PT td, sume gp pn xd perubahan..still sterile kot..
mantap! :P

Amalina Amri said...

sume still sterile, x turbid langsung