Friday, October 22, 2010

Kuiz Pharm pract + kuiz Cn + Kuiz PE + presentation PE

assalamua'laikum...

latest update:

1. Berite baik: kuiz PE xde tapi Presentation PE ada, insyaAllah selasa ni..

2. Berite buruk: kuiz Cn tetibe ade..stadi semua lecture madam zuliehaiza (6 mcq dlm masa 15 minit insyaAllah kul 4.00 pm)- untuk cover last kuiz :)

3. Kuiz Pharm pract akan dibuka melalui LMS start dr 27/10/10 pagi sampai 5/11/10..boleh stadi untuk exam skali...rasenye masuk semua.

wallahua'lam...btw, byk keje nk kena hantar selase ni...gud luck!

7 comments:

rx6th said...

salam,
kuiz PE xde Selasa ni je ke, atau dh takkan ade selama-lamanye?

tq.

Dani said...

w'salam..

maaf rx6th, x jelas pulak kat situ,,alhamdulillah, xde selama-lamanye drpd kefahaman saya drpd br qais

debonairs88 said...

mdm zuliehaiza ni yg mane ek? hehe

Dani said...

salam...x ingat..sape yg ingat dia, tlg sgt2 post kat blog ap tajuk2 lecture dia..terima kasih sgt

marLee said...

klu xsilap eden, die ajo therapeutic diet..

marLee said...

therapeutic diet in critical ill

Dani said...

salam...mar,, ko bukan org 'kelantan' ke? :) mana boleh guna eden dah..huhu

tq for the info

salam..