Sunday, August 17, 2008

Majlis Berbuka Puasa

Alhamdulillah

Syukur kepada Allah s.w.t kerana pada minggu lepas, khamis, 14 ogos 2008, kita telah berjaya mengadakan majlis berbuka puasa bertempat di mahallah talhah 2. Saya ingin mengambil kesempatan ni mewakili semua brothers mengucapkan ribuan terima kasih kepada sesiapa sahaja yang terlibat bersusah payah menguruskan dan melapangkan masanya hanya untuk merapatkan ukhuwwah kita melalui majlis ini. Hanya Allah sahaja yang mengetahui pengorbanan dan keihklasan anda. Kami yang dtg ni x nampak apa2 pon, hanya nampak makanan di dpn mata ^_^. Terima kasih juga kepada all brothers kerana dalam kesibukan masa utk studi, main game dan sebagainya, anda sanggup turun memeriahkan majlis yang sederhana ni.


























13 comments:

iftar said...

Lepas ni ble buat kt umah2 sewa plak... suh diorang masak..haha

msat said...

yob, kenape ko duduk sopan sangat???
hahaha...

Anonymous said...

stuju2.rumah tp kene sewa canopy la,rumah diorg xmuat.

amsyar said...

yop sangat aggun..
tertarik aku

Shamel said...

umah sewa? x muat?!! uuuihhh..sape la anonymoous neh??

iftar said...

buat kt umah shamil dlu...umah dia yg paling terurus berbanding umah2 sewa yg len...

Ruzmayuddin said...

ak x bersalah,
ak hanyelah mangse keadaan,
sape la ambl gmbr nih?

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

sape la tngkp gmbr yob yg mencetuskan kontraversi neh.haha

Shamel said...

as far as i'm concern..helmi rahmat photographer malam tuh..
haaa...kena kantoi!!

umah aku terurus?
banyak la kao~ skrg da rupe sarang burung ye.

Anonymous said...

sarang burung pun sarang burung lah... asalkn bergaye.. hehe

Anonymous said...

siapakah mangsa berkepala botak itu?
(saje tnye walaupun dh tau)

Anonymous said...

ak tau kepala sape.

nizam said...

aku teraniaya......