Monday, January 26, 2009

Report meresahkan? Bincang di sini..

Haa..ape lagi. Ruang di sini lebih BESAR kan? Jadi mari bersoal jawab di sini. Yang tidak tahu haruslah menyoal. Dan yang tahu kan sepatutnye menjawab. Mari bergembira di ruang comment okayh!! Henjooyy..

16 comments:

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

anonymous comment enabled. please use appropriate words.

Anonymous said...

"berapa conc awal vitamin C & vitamin E?"

"vit c - 500microgrm/ml, vit e - 500microgrm/ml, dmso 5g/150ml"

Anonymous said...

for report pham anal, 3-5pge tue termasuk front pge ke? or content semata2? (means from title to references)

Anonymous said...

for report phy pharm,microscopical diagram (gmbr emulsion) kene attach jgk ke?mcm mana nk dpt?korg ade copy dr lab ke hr tu?

betik betik said...

wei..yg intro analysis 2 kene wat sndiri or tiru dlm manual dr kasik?

Anonymous said...

wat sendiri la, dr helal kan xsuka orng copy dari apa yng dia kasi,k.

Anonymous said...

utk repot pharm anal tu, kene tulis depan n blkg kertas or depanj e??

aiko said...

salam. aku di kampung ni, lambat sikit. ni aku rase, kalau nak exact, pas cuti aku tny.
pharm anal:
3-5 pages xmasuk muke depan kot.
intro aku xsure, tp better buat sendiri kot
tulis depan belakang atau depan aku xsure. nnt tny balik.

cosmet:
aku xamik, so aku xtau. tny sape2 yg amik atau mat

phys pharm:
waktu amik gamba tu xprint k? aku pun tak dapat jgk

Anonymous said...

pharm anal, nak wat dua-dua graph dlm 1 paper ke wat asing2????????????

Anonymous said...

phar anal, nak wat dua2 graph dlm 1 paper ke asing2?

mutiara bd said...

Mahu tambah soalan:
Gambar utk repot kedua p'cognosy masih 2 gambar satu muka ke?

aiko said...

buat la asing2. different calibration curve untuk different element

Anonymous said...

utk report pharmacog yg ke2 ni..kne include medicinal uses gk ke?sape2 tlg jwb..mekaseh...

Anonymous said...

xleh tgguh ke report2 ni..semak kepala ak nih..apsal yg diaturkn berderet2...ssh btol jd farmasi ni..

msat said...

pasal kosmetik, aku tk ambik lagi. So, aku tak leh jawab.

paharmagnsy, still 2 gambar satu muke

mujahidah said...

ALHAMDULILLAH...leganye dh anta repot2...:D :) :) :)