Wednesday, October 21, 2009

Trip to Bangi and Penang

Assalamualaikum. Mintak perhatian suma tgk tentatif program utk esok dan hari2 seterusnya.. harap tiada kekeliruan..















P/s:

1) Attire : Formal - Sis (Cam biasa)
- Bro (With necktie, no jeans)
: Bwk Labcoat for Hospital Visit

2) Transport : From UIA Kuantan to Bangi - berkumpul pd 4.30 pg. Punctual !!
: From UIA Gombak to Penang - berkumpul di tangga besar UIA pd 10.30 p.m

3) Makan : Makanan akan disediakan hanya pd mlm 23hb Oct (DINNER WITH PROF NAEEM)
Makanan selain dr tu self-sponsored.
"RM10 x seorang - x ckp utk cover utk 3 hari. So, ready duit sendiri"

4) Accommodation : Di UIA Gombak - Accommodation utk suma org tak confirm lagi.
Esok baru boleh confirm.
: Di Anggerik - Dpt check-in bermula pukul 5.00 a.m.
"Harap faham kenapa kita terpaksa gerak lambat"

5) Sentiasa respect org tua terutamanya driver bas. Doa supaya hati mereka lembut.
Mudah utk nak kemana-mana nanti..

Apa2 kekeliruan boleh tny direct (SMS/CALL).. Utk sesiapa yg ada agenda tersendiri, harap inform pada saya, HELMI atau AMIN..ok

*aku amin ni : utk pagi esok sape2 yg naek bas, akan dibekalkan roti gardenia n air mineral utk isi perut kosong sblm tiba di Malaysian Vaccine tu. at least, perut anda tidak kekosongan dgn gastric acid shj.

3 comments:

The Outsiderz said...

kat mane tangga besau tuh?

MHR said...

Takpe..nanti kita cari sama2 mana tangga besau tu.. dtg awal supaya ada masa utk mencari tangga.. ^^

Anonymous said...

tangga besar uia satu tu je la kan? yg ada bendera banyak2 tu