Friday, May 29, 2009

Updated Info@K.T.




6hb kita akan rumah along (bakal bini matmin) dan 7hb pula kita akan ke rumah matmin. Kepada brother, kita akan bermalam di sebuah banglo, sewa RM300 sehari. Budget RM20 seorang untuk 2 hari. Sister?? Rumah Miftah? Amal? Ciebah? Sape lagi dok area K.T.

Rombongan dari Kuantan, 4 biji kereta akan sampai K.T tengahari. Insyaallah 2 biji kereta dari Kelantan akan menyusul kemudian. Kita jumpa di banglo yang matmin sewa tu. Kita akan jalan-jalan di sekitar K.T. Bunif dan Cinok akan jadi pemandu pelancong. Boleh ke?? Taman Tamadun Islam? Pantai Batu Buruk?

Salam kenduri juga kepada ‘Atiqah (31/5) dan Izani (4/6). Oppsss, jangan tertinggal pula hadiah kepada bakal pengantin ni. =)

12 comments:

bunif said...

aku pun xtau sgt tmpt2 pelancongan kt tganu ni sbnrye..tp aku tanye a matming nanti tmpt2 yg best nanti..

MIFTAH said...

sape sister yg jd dtg trg?

::Amin Mansor:: said...

xdok mslh bunif.kita explore ganu tu kalo ada masa.

sis. senyap je miftah..

Anonymous said...

kerete sape dr kntn?

Anonymous said...

dr kntn:

1.kerete lembu
2.keretapi
3.keretaki fried chiken
4.kereteh
5.keretetette chadapaaatttteee!!!!

Apai said...

hahahahahhahahahahahhaha sengal

Anonymous said...

klu dr IM 6, ade bnyk kereta:

1.kereta lembu
2.kereta kude
3.kerete B**i
4.kerete Anjing ( mcm kereta kt salji tu)

flight:
1. flight lalat
2. flight mentadak

* sume krta ni available lg, sape nk.. tmph kt tuan diorng

Anonymous said...

aku suggest naek yg flight lalat..molek bahasa sket paggil firefly la..wahahaha
kantoi giler gg snyap2 wat bisnes flight

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

kesian annony yg tanya tu.huhuh.kete helmi, cagan,apip dan ... sape lagi sorang neh eh?

sChuMee said...

salam,as wakil batch semesdian_0004(batch skolah mat min n along),ingin ajk mana2 ahli batch IIUM pharmacy 6th Batch,lelaki shj,utk trun brentap d court futsal.


court akn kami tntukan.jus perlukan cnfirmtion dr wakil korng je.apa2 hal cntact aku.

regards,
schumee

Anonymous said...

jom2 setup team weh

sChuMee said...

aku da cntact ngan din....
so jus hrp korng dpt lwn la....
ktorg jus ltak time,hr sabtu 6/6,antra pkul 4ptg sapa 3pagi....

korng ckp je nk men bla,ktorg book court....
player ktorg pn mcm rama.nk men 3jam pn bleh kot.