Wednesday, May 27, 2009

Academic Calendar SEM1 09/10


Macam tak percaya semester depan kita dah jadi 3rd year. Cepat betul masa berlalu ye. Bangun celik bangun celik, dah 2 tahun kita bersama. Macam peristiwa manis, masam, pahit, tawar (apa lagi ek?) yang dilalui bersama.

Entry ini ditujukan kepada mereka yang bertanya bila sem dpn akan start, bila midsem, bila cuti dan lain-lain. Timetable sem dpn belum keluar lagi. Nanti dkt2 nak start sem, baru ada. Nantikan.....


Lectures akan bermula pada 13 Julai 2009

Download academic calendar 2009/2010 – HERE

Click HERE for more information


9 comments:

Anonymous said...

3rd yr dh ak,
2 thn je lg.,
tp klu zmn skolah dl, best gak jd senior, leh 'ragging junior'..haha
tp jd senior skrng leh wt pe eh?

Anonymous said...

zaman sek. zaman bdk2.kt U, masing2 hal.xde masa nk ragging.hoho

Anonymous said...

terima kasih IIUM kerana memberikn kami revision period selama 2 hari. pasti akan kami isikn dgn class ganti. yeah..

Anonymous said...

terima kasih byk2 uia.hahaha

Anonymous said...

bagus uia ni sebenarnye..x rugi masuk uia

Anonymous said...

sayang UIA....

penditamalam said...

never improve..eh byk improve..kite ade kilang dah...TAK PAYAH BUAT VISIT JAUH2 LAGI.. JIMAT DUET..

Anonymous said...

eh, knape ade sem III, for industrial training ek..sape xamek xdela, gitu ke?musykil2..

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

yg ni calendar uia. kulliyyah semua ikut calendar uia kecuali medic. pharmacy uia xde short sem.