Sunday, May 17, 2009

GuestBook!

Ehem3..Party Planner's here berkhidmat untuk bakal2 Raja Sehari. Baeklah, mari settlekan ini secepat mungkin bagi memudahkan tuan rumah untuk menyediakan tempat tinggal untuk kita di Terengganu dan Kelantan. Ok nampak gambar di atas?? Bayangkan itu Guestbook, kamu tulis dalamnya (ruang komen) begini (contoh):

Nama: Upik
Driver: Laura
Destinasi: Kelantan @ Terengganu @ Kelantan dan Terengganu


Jadi, jika kamu mahu pergi, sila cari sendiri rakan yang membawa kenderaan ke sana. Ini bagi memastikan bahawa kamu confirm pergi sebab dah ada transport dan bukan sekadar menulis nama tapi tidak tahu mahu pergi dengan apa dan dengan siapa. Faham setakat itu?

Dalam kata laen, yang menulis nama dalam guestbook hanyalah mereka yang dah ada kenderaan untuk ditumpang atau dibawa ke sana. Sila beri kerjasama bagi melancarkan trip ini. Sekian, terima kasih.

farmasi uiam 2007-2011, iium pharmacy, pharmacy iium, farmasi universiti islam antarabangsa malaysia kampus kuantan, kulliyyah baru farmasi uiam, bangunan jurusan farmasi uiam, farmasi uiam 2009, pelajar farmasi, pharmacy malaysia, future pharmacist, U41, international islamic university malaysia kauntan campus kulliyyah of pharmacy, sixth batch pharmacy iium, iiumrx6th, iium rx 6th, iium alumni

15 comments:

shamel said...

Nama: Shamel
Driver: Helmi Rahmat
Destinasi: Kelantan dan Terengganu

Haa..begini caranya kamu menulis. Selamat mencuba!

Anonymous said...

guesthouse xder ker???

shamel said...

guesthouse? Err..camne nk jawab eh. Actually ni nak confirm berape org nak g je so senang matmin (ganu) n amin (KB) nak book hotel, rumah sewa, guesthouse, homestay..
Depends la kediaman jenis ape yg diorg sediakan utk kite nanti. Paham kann??

::Amin Mansor:: said...

Nama : Amin, Payat, Tohiri & Wadi (senior)

Driver : Amin
Destinasi yg confirm insyaallah :Kelantan dan Terengganu

mel, kedah xde ke?
psl pengipan kt kb, ak da book utk 1 blk, 2 kete boleh je muat

aiko said...

Nama : amal amri
Driver : mak saya
Destinasi yg confirm:Terengganu
kediaman: rumah saya

tp, apsal xletak map g rumah matmin?? xtau jalan la

shamel said...

Oh, sbb matmin x kasi map lg. Nanti aku tnye die okayh!!

Jepah said...

Nama: Jep
Driver: Jep
Detsinasi: Terengganu (rumah mat min)
Kediaman: rumahku syurgaku...

(saje nk nyibuk gak... hahaha)

Anonymous said...

amin..asal 2 kete nak muat dalam bilik??parking kat luar suda..ahahaha
bapak mewah nyer kete,kete duk dalam bilik,penumpang sume tido kat luar bagunan..amacam??layan??

::Amin Mansor:: said...

heehhe.mula2 ak baca xphm apa ko tls.kali ke-2 baru phm. =D

sape xdtg rugi.ehee..

Anonymous said...

nama: miftah
driver: miftah/kakak
destinasi: umah mat min..
kediaman: homey-domey :-D

sChuMee said...

sje nk nyibuk.....
stakat y cnfirm,dr gombak,1keta akn konvoi blik trg....

sapa2 y perlukan prtolongan aku tk p umah mat min,jgn segan2 cr aku neh....
aku sedia membantu...

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

mungkin dak gombak leh minta tlg.he...

Anonymous said...

baeknye sumi!
terharu ak, ni la besfren matmin..,
hahaha,

cagan said...

nama : cagan topekadnin apai gg.
transport: kete aku
destinasi: ganu ja weh.. xdak bajet
ni.. hahaha..

cagan said...

epul skali aku.