Tuesday, December 9, 2008

sumbangan utk abg Bad n corat-coret lg..

Assalamualaikum..

selamat hari raya aidiladha..ap kbr smua? harap2 smua dlam keadaan baik dan sihat..result xm mcm mn ok?

1. sesiapa yg nk bg sumbgn kpd abg Badri, bleh bank in ke akaun Azri ( ayie)- maybank; 162450125480..sebelum 17 disember ni ye..lepas 2 bleh inform sy atau ayie..tima ksh...

2.Tahniah buat 'atiqah n ipin...kenduri akad nikah:sedap lauk gulai pisang..ramai yg tambah nasi dan lauk..hehe..

3.Terima kasih dan tahniah buat class rep, amsyar, bel-asst class rep,semua committee klas sem 1 08/09...anda telah menjalankan tugas dan amanah dengan baik sekali..hanya Allah mampu membalas jasa dan pengorbanan anda...insyAllah pemilihan comittee kls yg br akn dibuat ms awal sem 11...

4.Sy mengharapkan result xm smua ahli batch ok..tahniah buat yg berjaya n buat yg msh blum
berjumpa dgn kejayaan mari kita berusaha bersm2 memburu kjyaan..kita perlu sama2 berusaha utk mendptkan kejayaan yg terbaik buat semua..kita dh masuk kulliyyah farmasi bersama2, jd insyAllah kita akan grad bersama2..jadi kita perlu bantu satu sama lain..seronok n bangga bl melihat sahabat-sahabat semua berusaha bersungguh-sungguh ms final xm hr 2...usaha bersungguh2, doa dengan hati yg ikhlas, yakin akan tawakkal..

5.untuk brothers..diharap korang dpt prepare n bw bj kemeja long sleeve n necktie ms buka sem nanti..sbgai persdiaan sekiranya kita ad prgrm2 rasmi..pg htaa pun perlu berpakaian kemas-kemeja n tie-no jeans n bj x berkolar..

6.trip ke kelate..terima ksh buat izani n nadiah, mujahid, matmin, amin n semua yg terlibat secara langsung atau tak..seronok..bnyk peristiwa yg menarik..shoping, mkn2 free..kereta rosak, kereta msk longkang n etc..hehe..alhamdulillah smua ni mngeratkan lg hubungan kt sesama ahli batch..

7.akhir sekali sy berharap agar shbt2 smua dpt memberi idea2 n sterusnya bersm membantu
btch kt utk mndpt kejayaan2 yg terbaik d dunia dan akhirat-hubungan dengan Allah, ibu bapa n keluarga, lecturers n staf2 uia, masyarakat..siasah, akademik..mestilah smuanya terbaik..

7 comments:

Anonymous said...

ak x sabar utk trip ke t`ganu!!
-luahan tulus ikhlas dr din-

Anonymous said...

din, x kan abg bad je?
kak maya punya?

salam takziah kepada kak maya...

star-comet said...

tq din n helmi n mat 4 coming...n apai too.gulai pisang tu, mmg masakan wajib kenduri daerah baling.takde dah kot tpt lain =p buat yang tak sempat, jmput dtg utk walimah nnt. all the best utk semua, sem akn dtg ni.insyaALLAH,ameen

jaed said...

din berucap macam menteri. hehe.

jaed said...

korg ni ske sgt bising kat komenbox, aku cadangkan korg wat forum je, ade je hosting free utk forum mcm blogspot host blog free. aku taknak bitau, papehal tanya shamel.

Anonymous said...

din bakal menteri.hahaha

aizuddin mohd noor said...

hehe..mn ad menteri..mcm tau je sape anonymous yg komen pasal g t'ganu 2..hehe..sumbgan utk kak maya akn menyusul..insyAllah..tima ksh jaed bg idea..