Saturday, March 12, 2011

pilot plan tentative n grouping




GROUPING & TENTATIVE FOR PILOT PLAN VISIT

Bismillahirrahmanirrahim.... tertera di atas adalah senarai nama untuk visit Pilot Plant KOP untuk final year rx6th batch pharmacy student ...group di bawah dibuat diambil kira juga group pt yg xde attachment or attachment kat UIA pada hari khamis nie + budak vet..sebab tu hari Khamis, grouping tu macam tu....ok, sesiapa yang ada masalha, sila contact P.I.C visit ni (Ahmad Ramdani b Abd Manan) secepat yang mungkin..Kepada sesiapa yang tiada nama atau tak ‘tick’ nama hari tu tetapi mahu mengikuti visit ini, juga boleh berhubung dgn saya...Thank you **semasa visit ade masalah,,sila berhubung dgn ketua group msg2.

Wallahua'lam...maaf,,budak bRU BLAJA print skrin cmnie :)







2 comments:

Anonymous said...

Visit ni bwh subjek aper?

Dani said...

Assalamua'laikum...

takde bawah pape...tiada paksaan untuk join,,just before we grade, penah la kita masuk ke pilot plant tu :)