Sunday, March 6, 2011

Batch Leader Election

Assalamaualaikum wbt..

Di sini saya ingin mengumumkan yang kita akan mengadakan election untuk jawatan Batch Leader dan Asst Batch Leader yang baru. InsyaAllah BL & asst ni akan mewakili Rx6th dalam alumni pharmacy UIA (Alpha) selain menjadi penggerak Rx6th selepas kita grad nanti.

Head Election Committee: TJ & Hanisah

Maka perjalanan election adalah seperti berikut:

*nomination: 10 March 2011 (selepas quiz pt)
* announcement of candidate: within one week after nomination
*voting: masa AGD nanti

BL & asst skang tidak akan bertanding lagi.

tima ksh atas sokongan & kerjasama semua. Semoga kita berjaya melakukan yang terbaik dalam saat2 terakhir ni=)

9 comments:

aizuddin mohd noor said...

untuk aspek2 teknikal, insyaAllah akan diterangkan oleh Election Committee.

rx6th said...

biasenye yg hold post dlm alumni ni ex-student yg jd lecturer UIA kan kan?

klu cm tu, sape2 rase nk jd lecturer UIA cpt tulih name kat cni...boleh nominate korg...berkhidmat utk rx6th

Apai said...

hahahh xde2, asal bl n asis xleh tanding.... xde2 ktorg nak BL n asist yg skang gak... sbb dorg bez... xmo tuka2 gaahahahah

pole said...

kalo bukan ko sape lg din... x nmpk org laen dh ni

Ilham Nur said...

Apa sebab BL dengan ABL tak boleh bertanding? Macam Presiden US pula, cukup 2 penggal tak boleh bertanding.

mahani said...

nak bagi peluang kat orang lain pulak la..apa salahnya jadi ketua sekali dalam seumur hidup :)
apai, ko la plak jadi batch leader, ada potensi, hehe

aizuddinmn said...

xpe apai, ilham nur & pole, kita bg peluang pada org baru-cara baru+idea baru. InsyaAllah akan lebih baik.

tima ksh ats sokongan=)

topeq said...

betul ke ni xnak bertanding din?ko kene ingat kite masih ade misi(lubuk semak) yang perlu diselesaikan...hahaha

aizuddinmn said...

hahaha....jgn lupa topek ko adalah ntara 'yang' penting dlm misi tersebut!hahaha...ni la ms terbaek topek utk ko bertanding...kan dari first year ko nk jd..hehehe...jom ramai2 nominate+vote topek!hehe...