Sunday, January 3, 2010

Timetable Week 5


  • nh yg latest timetable tuk week 5,kalau ade pape perubahan,aku kan inform secepat yg mungkin
  • regarding grouping CP attachment,aku da tanya Sis. Syahiera,da sedikit perubahan list name n pasal sape yg kena g hari Selasa tau Khamis,da comfirm nanti aku kan inform korang sume
  • pasal practical herbal medicine,esok aku kan g mintak list name sape yg kena hari Isnin n sape yg kena hari Jumaat
Tak lupe jugak nak wish kan kepada sume yg bermain mewakili Kulliyyah of Pharmacy

"Majulah Sukan Untuk Kulliyyah"

Thank you,have a great semester

3 comments:

Eyriqazz said...

Good Luck..Bestnya zaman belajar..i miss it..

Great Teacher Onizuka

nono said...

CR9, presentation bila lak?

CR9 said...

nono: presentation yg mane??AICA pnyer ke?so far,next week akan aka satu je presentation,group yg turn ke-3 ari jumaat,group laen bleh refer dkat timetable