Monday, August 3, 2009

al-kisah buku teks..

salam semua..kepada rakan2 yg ade masalah regarding buku teks(ape2 mslh e.g:xdpt,nk tmbh,nk cancel,xdpt balance lagi,ape2 lah,bleh reply kat sni).sbrg kesulitan amatlah di kesali dan kesabaran dr rakan2 smua amatlah kami hargai.kalau ade ape2 cdgn utk memperbaiki dan mempertingkatkan mutu servis buku teks ipha ni pun,amatlah di alu2kan..insyaAllah kami akan cube selesaikan segala masalah dan kesulitan yg di alami semua..w'slm

10 comments:

matmin said...

amal amri..e boh(pharm prac) ko,esok aku kasi erk..sori,duk mencari buku 2..

Anonymous said...

salam..nak tanye ni.. dulu masa first year ada beli med dictionary tu.. pastu return smula sbb buku tu ade probs.. pastu sampai sekarang pun x dpt jgak.. kalu x mnyusahkan la, bleh tlg cek kan?

aiko said...

matmin, boh's aku da dpt, shargel yg blom

Anonymous said...

cara amik order dah ok cuma cara distribute buku mcm hura hara skit... mungkin dpt improve lg.

matmin said...

ok.sorry huru hara skit.sbb xckp manpower n xorganiz sgt.sori sgt.tq ats komen..

Anonymous said...

min, aku balance rm6..

-paiz

Anonymous said...

mims mmg tak dapat ke? nak cancel blh x?

aizuddinmn said...

mims ktorg order dr kak wan..sebab lg murah..rm24 je..ktorg dh minta kak wan cepat sket..klau nk order rm45 esk lusa pun dh bleh dh dpt..huhu

Anonymous said...

nk tanya..harga buku clinical pharmacy and therapeutics brapa ekss???

Anonymous said...

eh,boleh order lagi ke skarang?kalu blh aku nk ode lg nih..x cukup..