Friday, November 7, 2008

Mahallah VS Rumah Sewa

Petang tadi (7/11/2008, Jumaat, 5 ptg), telah berlangsung perlawanan antara TEAM MAHALLAH VS TEAM RUMAH SEWA di Dewan Serbaguna Indera Mahkota (dkt Secret Recipe, dalam hutan dara). Perlawanan ini adalah satu salah cara utk melepaskan segala tension yg diterima disebabkan end exam SEM1 Year 2 0809. Akhirnya, bola sepak yang menjadi mangsa kerana disepak-sepak dengan begitu kuat oleh pelajar farmasi 2nd year (6th batch). Nasib baik tak pecah!

Perlawanan ini juga menguji kekuatan fizikal, daya ketahanan, skill, kesabaran dan kelajuan larian seseorg. Dengan cara ini juga, lemak-lemak dapat dikurangkan. macam jawab pharmaco la plak.

Berikut gambar-gambar yang sempat ditangkap :

Gol Keeper (Fadlan dari TEAM MAHALLAH)
Saifuddin (dari TEAM RUMAH SEWA)
Jaring yang memisahkan penonton/pemain simpanan dan pemain handalan.
Penat. Nizam dahaga, tengah minum coke. Moga2 thirst centre Nizam kembali stabil
Serang-serang!
Am, ko terbang ke ape ni?
Suasana dalam dewan serbaguna yang cantik
Afif test skill
Bunif cuba melepasi pertahanan di luar gelanggang. Sayang ah gmbr xlawa.

Akhir kata, ingin memohon maaf sebab tak dpt tangkap gambar semua kwn2 kita yg datang td dan sepatutnya kita ambik gambar ramai2 kt luar dewan ni. Nampak menarik. Tapi keadaan tak mengizinkan. Insyaallah lain kali ada pembaharuan. Mintak maaf juga gmbr tak menarik, masih lagi belajar utk dapat gambar2 yg terbaik. Wait for the CHANGES IN IIUM PHARMACY 6th BATCH…

Semoga hubungan yang dibina sekarang berkekalan sehingga akhir hayat biarkan lepas grad. Tahun 2011 nanti, insyaAllah. Yang keruh kita jernihkan, yang jernih kita pastikan selalu jernih. =D

Terima kasih. Jumpa lagi!

24 comments:

ilham nur said...

Akulah SuperAm, hehe.

msat said...

wei...mane gambo aku?

ooo..sebab aku tak pergi. hahaha..

Anonymous said...

polo destroy!!!
huahua..
gamba aku xde jgk..
huhuhu~

aizuddin mohd noor said...

mat,bkn ke ko tdo ptg td?hehehe..jgn marah main2 je..

msat said...

tu alasan aku tak nak main bola jer..
aku banned bola sepak ni sejak sekolah rendah lagi..
ade cerite tersurat....

::Amin Mansor:: said...

ak sama macam ko msat

::Amin Mansor:: said...

ak allergic, type 5 hypersensitivity.

lannetwork said...

eh,gambo aku ade.jgn jeles msat.

Anonymous said...

waa..sonoknyer korg main..
bile sister nk wat gak men2 futsal ni..bowling ke...cam bes gak.. leh lawan2..

msat said...

lannetwork, org hensem tak perlu ade gambar..

sister said...

sister pn nak main futsal gak?
cam xde org nk main je..

Anonymous said...

Fustal Sister VS Brother.

Anonymous said...

ftsl sister vs brother??!!
mcm shah***ra students je, x yah la,
x elk sngt2 kn? lgpn sume orng pn dh tau sbb ape kn?

ilham nur said...

amin, aku tak kisah kalau ko tak main, tapi aku kisah kalau ko tak tangkap gambar,hehe.

sister jgk said...

eh3..xpenah dbuat org bro vs sis futsal.kalo lwn bowling ke, chess ke, carom ke, logik la jgk..aiyya..peace! =)

msat said...

aaa....betul tu.
nanti kalau sister jatuh patah tgn macamane??

Anonymous said...

team mane yg menang? xgtau pun..

Anonymous said...

patah tgn pakaila anduh. haritu pakai tongkat dah ada aku nampak

Anonymous said...

men karom...ak nk main...

Anonymous said...

patah tgn ja pon msat..
bknnya xleh nak pulih..
sis bkn bdk2 lg

Anonymous said...

risau lbh ja msat kt sis..
ada apa2 ka ni?hahaha

msat said...

woit! takde ape2 la..
saje je nak cakap brothers ade yg injured. hehe

Anonymous said...

msat dah mula malu2..kantoi..haha

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

maen carom kat mahallah bro ada. dtg la. anda semua dijemput. Haha