Thursday, October 9, 2008

PPLFXAN Kembara ke Temerloh

Kerana kecewa ditinggalkan oleh kwn2 yg majority mengambil Nuclear Pharmacy, Persatuan Pelajar LELAKI Farmasi UIAM(2nd yr) TAK ambik Nuclear(PPLFXAN) telah mengadakan kembara ke Jengka (rumah mat) dan Temerloh (rumah dani) selama 8 jam.

Sebelum bertolak check result midsem. Bangga kerana kami antara yg 1st yg tgk result kat board walaupun ada yg dah tau, ty k.wan. :P

Isi minyak Rm50 +10

Tiba di rumah mat, lebih kurang 100km dari UIAM. Di hidang mi goreng yang sedap. Tapi xboleh isi penuh sbb nk mkn kt rumah dani lak.


Singgah di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh. Kemungkinan kita akan wat posting disini. Kecoh seketika apabila terserempak bakal2 nurses yg ramai. ;D

Temerloh. Bandar Ikan Patin

Tiba di rumah Dani. Di hidang satu set mkn tengahari di masak oleh emak Dani yg juga seorang Chef. Berasap telinga kami.



Kenangan di Temerloh


p/s- dani n mat kate nk ajak semua pg rumah die taun dpn. Macam mana semua setuju ke?


6 comments:

Anonymous said...

hamboi.. sakannye bejalan

Anonymous said...

haha.jom g beraya rumah dak2 ktn lak

msat said...

oitt!!!

sejak bile tertubuhnye persatuan tu??

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

baru je mat. masa ak post td.tetiba terpk nama persatuan tu.hahaha

ilham nur said...

temerloh memang best. hehe

Anonymous said...

kpd bdk yg dkt kuantan.ble nak buat rumah terbuka?msk sedap2 ye.