Monday, October 20, 2008

Open House Rumah Afifah

Terlebih dahulu, ingin mengucapkan terima kasih kpd Afifah Sabjan kerana ajak kami semua ke rumah untuk doa selamat dan sedikit mkn2. Weekend hari tu, Sabtu, 18/10, waktu malam jam 9, Afifah classmet kita buat open house di rumahnya di Air Putih, Kuantan. Open house kali ini amat meriah kerana majoriti of us datang. Malangnya, cuaca malam tu hujan x henti2. Nasib baik xde yg terlanggar kereta kt lorong ke Semambu, skit je lg nk eksiden. :D

Kul 8.30pm, kami berkumpul di CF sister. Kul9, konvoi beramai2 ke rumah afifah lead by her. Sebanyak lebih 12 kereta dikerahkan ke Air Putih.

Tiba dirumah Afifah dan disambut dgn mesra.

Bacaan doa selamat dan surah yassin diketuai oleh Razak bkn Razak Baginda.

Majlis Makan-Makan bermula. Banyak tul hidangan nihh! Sedap plak tu.ishh.Kul 1040, kami pulang ke mahallah….

Akhir kata, terima kasih byk2 lg skali to Afifah a.k.a Pipah! Susah2 je. Next entry is about Dr. Razak & Dr. Taher open house…





p/s- share ar gmbr2 sis gak... ramai bro nk tgk ni.;P

16 comments:

ibuprofen said...

sister ambik gmba makanan je...korang nak tgk gak ke???

Anonymous said...

xnak ah.nk sis!ahaha

Anonymous said...

cis!!!!

Anonymous said...

buhsan la asik ade versi bro n sis.ble ntah nk ade pic sesame.kt uia xbleh amik pid bro ngan sis sesame ke?

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

ak pun bosan jgk sbnrnya.haha

Anonymous said...

buhsan ye?zikir banyak-banyak

digoxin said...

bosan ke? aku bahagie je... aman damai & sejahtera.

Anonymous said...

apehal plak nak ambik gamba sesame? buat serabot!!

afifah bt sabjan said...

sy ingin mengucapkn banyak2 terima kasih kepada semua yg sudi hadir memeriahkn suasana. sy harap lepas ni full attendance ihikhikhik. insyaAllah lepas ni sy nk bwt bbq plk. sekali lg sy ucapkan terima kasih banyak2.sekian terima kasih. (^_^)/"

Anonymous said...

'UIA' konon.bukannya apa pun.

afifah bt sabjan said...

oh ye lg 1. sy ingin memohon maaf jika tekasar bhs dan ats sebarang kekurangn dan kesulitan yg dhadapi oleh kwn2 semua.misalnye, yg hampir2 nk eksiden dan sebagai.ade 2 alternatif jln yg dpt dgunakn dmana ke2.2nye agk sama jauh iaitu hiway yg agk berbhya dan ikot town yg byk dgn trafic lite.dsbbkn hujan, sy memilih hiway spya perjlnan lebih cepat tetapi tidak selamat hikhik.sekali lg sy ingin mohon maaf kepada semua.sekian terima kasih.

ctnadiah said...

time kasih kpd afifah di atas ucapan yg diberikan..

hehe..
bile pah nk wt bbq?
nk pegi.... =)

Anonymous said...

time afifah buat ucapan bertulis pun die nak gelak. haha....

Anonymous said...

xpelah xde gmbr ngn sis pun.bro smua bersbr,nnt amik gmbr ngn wife msing2.amik lah byk2,smpi rosak camera pun xpe.haha

anonimas said...

kui kui kui......

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

'hot' jugak topic ni ek.:D

apa kata kalo anonymous tu ade nama kan senang tau sape.hehe..