Thursday, October 9, 2008

Jamuan Raya 2008

Lepas kls nuclear tadi, sekitar jam 3 lebih bertarikh 9/10/2008, pelajar farmasi uiam generasi ke-6 telah mengadakan majlis jamuan raya tahun 2008. This year ada kelainan apabila jamuan tersebut disambut dengan meriah, diadakan di dpn LH year 1, disambut bersama brothers & sisters, roti jala yang sedap kuahnya/karinya, meehun grng, ape lg ye?di hadiri lab. staff dan juga diganggu oleh committe conference yg berlangsung kt Audi. (kita kacau diorg kot). Ak mls nak tulis dh. shamel, kalau ko rajin, ko edit tambh2 skit. Gambar2 dibawah menceritakan segalanya.... sebelum tu, terima kasih diucapkan kpd mereka yg menyumbang begitu byk kuih raya (tak abis, terpaksa bwk blk), mereka yg memberi sumbangan tenaga, kewangan, masa dan fikiran, mereka yg menghadirkan diri. Terima kasih diucapkan!


Sebelum Majlis, PPLFXAN dengan kereta nizam g amik roti jala n meehun sementara menunggu kelas nuclear tamat.

Peserta pertama!

Memulakan Majlis MAKAN-makan

Sementara menunggu giliran ambik mknn


'tetamu' kate nak guna meja tu tp x guna pun. ape cite?


sedap sehingga jilat jari!

matming muncul kali ini bkn sebagai catering

kuih raya yg banyak. banyak juga yg x habis dimakan


acap n black terpaksa minum air guna mangkuk. cawan tak sampai lg.

Kehadiran lab. staff memeriahkan majlis




Kekenyangan...kuih raya yg lebih dibahagikan

kuih raya utk dinikmati teman serumah

Akhir kata, semoga majlis ini dpt mengeratkan lagi hubungan kita. Yg baik, kita amalkan yg buruk kita jauhkan. Nadiah (2nd admin) or any sis yg nk share psl jamuan raya td amat2 dialukan. gmbr sis. xbyk.sori..

Ada comment/cadangan/kritikan membina utk majlis raya tahun ini? amat dialu-alukan... Next yr kita buat lagi hebat.See next yr. Wassalam.

4 comments:

Anonymous said...

:( .aku sedih x dpt mkn. korang x tggl utk aku pun.dh la lapar mse tu..

Anonymous said...

sedihnya x dpt makan..korang x tggl pun utk aku..dh la lapar mse tu.-pelajar sedih-

::Amin Mansor:: said...

xdpt mkn ape kuah roti jala ke?

ramai ke xdpt?

Anonymous said...

cute la aida mase jamuan clas tu..