Friday, July 25, 2008

Khames..After class

Lepas kelas ari tuh, our batch leader, well korang tau la sape kann..had called 3 heads of class committee; special programme, entrepreneur and sport for a meeting together with the assistants. Nak tau ape yg kitorg bincangkan?? hmm..



T-shirt Batch


hopefully, ade org yg bleh design la. Setakat neh, antara designer yg dicadangkan Saifuddin, Afif halim & Faris Fitri. Kalau ade designer among sisters mungkin lebih mantap. Din harap in 2 weeks time design da siap n bley la discuss which one would you all wish to put on your body. Supaya...ape2 program sem neh boley la pakai t-shirt ni beramai-ramai. Awesome ~




Visit

Bulan Ramadan da dekat kan? lebey kurang laa..so..dicadangkan utk wat aktiviti kat umah anak yatim. Ade 2 tempat. Either kat Marang or kat Kuantan je. Kalau kat Marang, maybe tido sane semalam plus iftar & sahur. Kalau kat Kuantan maybe tido kat mahallah je la (huhuh).. iftar ade la tapi. So..choose la mane korang suke.


Sports


Hmm...antara game yg slalu dibuat adlh futsal. Tapi cuba2 la hidupkan basketball. Not bad ape. Tiba2 je kuar lak game bowling time meeting. Hmm..bes gak. Great idea. Kalau futsal maybe akan booking court la. Minuman akan diusahakan. Basket lak..ade ke court utk disewa?? jawabnye kat uia je la. Sape cepat die dapat. Bowling lak? Kat megamall agak besar kan tmpt die. Ok je. Timbul permasalahan bile sisters umpama belom ade team for any of those game mentioned above. Jgn risau..sape berminat, join la. Okayh. =)




Makan dan makan lagi


Amin sudah memulakan jualan kerepek, roti dan gula2 (cming soon), and maybe mineral water bagi menstabilkan ekonomi kelas. Mungkin kalau ade permintaan utk melebarkan sayap ke mahallah sisters & kelas2 laen, apip bleh usahakan. "kan Apip..ko kan byk contact." hehe.





USM??


Hmm..budget kulliyyah x cukup. According to Dr. Razak, hanya 4 program utk sem ni saje that will be considered to receive the budget - Family day, Sleu, Ihya' Ramadan and...ape tah satu lg. lupe da. Jadi mungkin dapat buat pada awal cuti akhir sem neh. Tu pon kalau anda sanggup. Boleh kann...maseh~




Phewh (~_~")...penat menaip. Tu je la yg kitorg borakkan.




"What's happening..you care" Leave comments dude to say out loud what do you think about the above matters. Wassalam.


8 comments:

::Amin Mansor:: said...

arap2 dpt buat tshirt batch sem ni.6th batch is the best!

aghe said...

tshirt batch tuh nak ade kolar, nanti tak boleh nak bawa jalan.

::Amin Mansor:: said...

2 jenis gula2 dan pelbagai air kotak sudah dibeli dan tgg masa utk dijual dikelas.arap dpt sambutan dan dilarang berhutang.

modal Rm50 tidak cukup.perlu lagi Rm100..heheh

Shamel said...

harus la best!!

Shamel said...

oh by the way..t-shirt yg ditayangkan tuh hanya utk tatapan je ye. bukan btol2 pon. design blom ade lg..
kolar?? mesti la ade..

Rxwarrior said...

amin, nnti ko mnta modal kt kls,
duit kls ade lg klu ko nk wt modal,
tp janji kna untung la, haha,
lg 1 ak nk resit tu!

::Amin Mansor:: said...

beres yob.tp janji jgn hutang.hahah
resit tu kalo beli kt giant ada la.tp ngan supplier member xde.

Amiene Rev said...

Hayakallah,

Pertama kali datang ke blog ini, saya meminta izin meninggalkan komen:

aktiviti membuat t-shirt sungguh menarik

Salam hormat daripada:

Amiene Rev
Blog: dukeamienerev.blogspot.com