Friday, July 4, 2008

Add/Drop Period Session 2008/2009

Updated 11th July 08


Mengharapkan ada seseorang yang akan submit entri tetapi belum ada lagi (dengan nada kecewa..) Mungkin semua orang tengah sibuk menyiapkan report posting.Hehee…

Kawan-kawan, tahukah anda bahawa Add/Drop Period (for undergraduate) telah pun bermula 3 hari yang lepas, 1st - 11th July 2008. Kepada mereka yang belum add lagi subjek-subjek yang sepatutnya di add, bolehlah berbuat demikian di http://ktnportal.iiu.edu.my/student/. Saya rasa kos kita tak ikut pun add/drop period ni sbb kita punya schedule dah fix. Kalau ada apa-apa masalah macam tak boleh add atau clash, terus pergi office setel. Jangan lupa juga untuk log in http://my.iium.edu.my/ untuk check saman kawan-kawan semua kot-kot la ada.. Kalau kena saman, jangan marah saya. ;D

Kalau nak download prospectus pharmacy untuk check subjek apa yg perlu add, download - HERE

Saya punya macam ni :



CCLM2051K
6
R
LEADERSHIP AND MANAGEMENT
.5
FRI
5.00
- 7
PM



PHM 2112
1
R
PHARMACOLOGY OF THE PERIPHERAL NERVOUS SYSTEM

2
TUE
3.05
- 4.00








PHM 2122
1
R
General Pathology
2
TUE
8.05
- 9.05
AM



PHM 2132
1
R
Immunology
2
TUE
9.05
- 10.05




PHM 2142
1
R
Fundamentals of Pharmacology
2


PHM 2153
1
R
Basic Medicinal Chemistry
3
TUE
12.00
- 1.00
PM



PHM 2162
1
R
Pharmacy Practice II
2
TUE
2.00
- 3.00
PM



PHM 2172
1
R
Pharmaceutical Biotechnology
2
TUE
4.00
- 5.00
PM



PHM 2192
1
R
NUCLEAR PHARMACY
2
WED
8.05
- 9.00
AM



UNGS2050K
1
R
ETHICS, FIQH FOR EVERYDAY LIFE
3

Student yang ambil tahfiz sem lepas akan ambil subjek CCTH menggantikan CCLM2051 (sambungan kpd CCH 1012)

5 comments:

Rxwarrior said...

slm amin,
BM kena ambl gak ke?
bkn ambl skali je ke Bm?
tlng la xde, ak xnk ambl dh BM,huhu,

::Amin Mansor:: said...
This comment has been removed by a blog administrator.
::Amin Mansor:: said...

wslm. ak xtau.aku add sbb dlm prospectus pharmacy dkt 'university requirement course' ada BM kerjaya....

ada sape2 tau.nanti 7.7 kita g tanya kt opis

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

dah confirm. 9 subjek semuanya tambah kokurikulum CCLM2051K

::Amin Mansor:: said...

tp utk hafiz n hafizah, CCTH...