Wednesday, July 28, 2010

attachment PT di Temerloh..

Assalamualaikum...

slamt petang....kat sini tgk suara2 undi ttg hal attachment pt kat HoShas temerloh.... ni option nye:

1. bertolak sehari awal, tido kat sana

2. bertolak sebelum sahur

3. bertolak selepas sahur

undi 1, 2 or 3......
itu sahaja,kalo rajin tulih la knp korg pilih undi tu (just for rationalize jek...kalo malu,tak perlu tulih)

Wallahua'alam

21 comments:

matto said...

nak nombor 1.

Malu nak tulih reason, tapi sebab common sense punye pasal, terpakse la...haha

Rationalizenye: boleh jalan2 bazar kat temerloh, kalau tolak sebelum sahur nanti letih sebab bangun tersangatlah awal, kalau tolak lepas sahur nanti tak segar, sebab dah tak boleh mandi dah.

Common sense tak? haha

nikez said...

sy mahu 1. sbb nnt xde la rushing2 nk g perjlnnan jauh.. lpas perjlnn mst letih, so boleh rehat2 dulu...

T9 2.4 H said...

nak 1 gak...



tak nak tergesa2 sgt pergi....kalu pergi sblm tu boleh berehat awal2 malam tu, then boleh pergi dgn penuh ketenangan esok harinye...
kalu sblm atau selepas kompem kene bgn awal....pastu penat lak sbb x cukup tido...mmg bole tdo dalam bas...tp x puas tdo...sampai2 mengantuk lagi...

Amalina Amri said...

1
reason:
a)x tergesa2
b)keselamatan di jalan(subuh kan gelap, sian driver, melatonin level tinggi lg)
c)ble rehat2kan bdn n minda b4 attachment. nk review ape2 ke
d) kite ni student, bkorban cket xpe
e) mke x ngantuk sgt time clerking

Anonymous said...

nak no 1 gak
x nak komen, malu!!

cieybah said...

nk no 1 gk....coz nanti xperlu nk rushing2....kalo g awal pg,kena bgn awal...pastu nanti kt spital ngantuk2 lak.....

Apai said...

ahmad xkisah :p

Anonymous said...

no satu ~_~

'atiqah said...

satu.satu Malaysia =p lbh memudahkan

bib said...

no. 1. rationalnya sma spt yg kwn2 lain tulis.

Anonymous said...

no 1
x rushing dan InsyaAllah mudah jugak utk org laen cth:pkcik driver ...

Anonymous said...

malu nk undi.

Anonymous said...

x kesah je nak tdo sane...
mane22 pun bleh..
tapi kene btau awal22 pasal accomodation la..baju smua nak kene gosok dari cni ke? or ade iron kat sane?
nati kat sane nak sahur mcm mane?
byk kdai ke kat sane?

sayasokongkakbib said...

no 1. rationalnya sma spt kak bib.


p/s: sila refer bib's comment for more details.

debonairs88 said...

no 1. mengantuk nak drive pepagi..

L said...

no 1

fatihah said...

vote for no 1..
tq.

mutiara bd said...

3

huurun said...

klu pegi sehari sebelum, kat sana kat mana ye bleh tarawih?

Amira said...

no.1

tq

TJ said...

No. 1