Tuesday, April 6, 2010

UPDATE VISIT HERBAL MEDICINE

Assalamualaikum...

Menemui sahabat-sahabat di perantauan, semoga dalam keadaan sejahtera dan dirahmati Allah Maha Pencipta. Tujuan pengumuman ini ditulis adalah untuk memaklumkan perubahan kepada tentatif visit kita pada 8/4/2010. (eceh..macam tulis surat pulak)

Tentatif yg baru.

1- Bertolak selepas subuh, tetapi sembahyang di UIA (harap kumpul 5.30am di surau KOP). *agak2 time nak sembahyang..
2- Makan roti (emm..sarapan) di dalam bas.
3- Sampai di Raub (dalam) pukul 10.00 am
4- Program di Raub
5- Solat zohor n jama'
6- Makan tajaan Apip
7- Terus balik (tak jadi pergi jalan2, sebab kat pahang ni banyak hutan)..haha

* Tak jadi pergi jalan2 sebab Dr. Norazian kesian kat budak2 yg nak present LS keesokkan harinya. So, kepada sesiapa yg present LS, kalau nak jugak jalan2 n tak kisah dengan kelewatan, sila maklumkan saya dengna segera. Kita nak buat survey. Comment kat sini pun takpe, nak tengok majoriti. Undian ditutup sampai malam ni.

*Baru jer kelmarin undian dijalankan, ini undian pusingan kedua pulak...

32 comments:

IIUM Pharmacy 6th Batch said...

brape org amik LS mat?

Anonymous said...

saye x amik LS tp ok gak klu balik awal, hihi. jadinye dijangka sampai uia kul brp??

matto said...

tak tau la brape ramai yg ambik. Tengok majoriti la.

Balik awal pun ok gak, boleh kemas barng siap2 nak cuti.

Apai said...

nak jalan2 weyh, 3bln xjumpe nant kang korg rindu aku lak kang wakakkakakakakkaa

The Outsiderz said...

jalan2 jugak!!!!

jalan said...

nk jalan2! hehe..

Yie said...

ape salahnya amek angin sikit...

ak kwn mat said...

ak ikut majoriti je mat

Anonymous said...

nak jalan2....bukan selalu..kemas brg bnyk masa lg..relax la..cuti 3 bulan..

matto said...

terime kasih pade yg nak jalan2, tapi yg nak jalan2 ni amek LS tak?

sekadar perlukan pertimbangan, kitekan sekeluarga, nanti kesian plak pada yg ade presentation ni.

ak kwn mat gak said...

'kitekan sekeluarga'.. ayat x bleh blah. ha sape tu yg present? bersuaralah kalian

Anonymous said...

saya xnak jln22..
nak balik teros..

matto said...

haha...terjemah BM mesti pelik kan? Padahal selalu jer buat moto "we are big family".

yg present LS sekarang tengah busy kot

ruzaini said...

exam da lepas,
AGD pon da sudah,
saye budak amek Ls,
kalau jalan2 pun saye tak kisah.

ahli keluarga mat said...

wa,,sedpny pantun ko Z, bole masuk international cmpetition..wakakaka
sy xnak, sy nak balik terus, nak balik, nak balik, n nak balik..sian dr. sok dr. nak dngr orgn present lak..kalu letih, cane nak dgnr betul2, kang tertido time diorng present..hmm kene pk tuh..

apip said...

apa salahnye letak nama wahai si anynomous esp time wat undian... coz bole wat survey yg btul2...

debonairs88 said...

erm..nak blk cpt la..

pensyarah said...

sape nak blk awal bleh je. kite drop die kat kaki bukit tinggi. dah dekat da dgn KL. hehe..

islah said...

ambo nok kelik awal
xsey g deghak(xnak jln2)
sekian terima kasih

Anonymous said...

x kisah!
ikut majoriti.

Amin said...

terasa nk makan angin lah mat..

matto said...

selepas dikira undi rosak (anonymous, name yg tak dikenali, yg tak pasti amek LS ke tak, etc)dan undi tak rosak, so keputusannya adalah

3-3

haha..kite kene buat penalti.
So, kite pakai tentatif yang baru ni. Sebab aku pengadil, aku berat sebelah sikit. Sape suruh lantik aku. Hahaha...

Tengok macam mane perjalanan kite khamis ni, depend on situation okay guys!

Amin said...

aku suka mat jadi pengadil.hehehe

Anonymous said...

adoi..mat kuku besi.. haha, xde la mat. aku baru bkk je blog ni pagi ni. nk jln2 weyh..

Anonymous said...

mat. 'program di raub' tu, prog ape dong??? daki gunung?? msuk hutan?? lawat kilang?? nak sesuaikan dgn attire ni haha

cieybah said...

btoil mat..ak sokong anonymous kt atas nie...prog apa kt raub nanti.attire apa kena pakai..leh bgtau tak....

matto said...

weh, aku PC jer.
PM Black.

Attire tu kene tanye die la...

bukan komiti said...

black.. oo black..

attire camne??

Aku Bukan Black said...

BLACK!!!!

black said...

g lh jln weh..bosan lh gni,,

Mohd said...

black tido, nk jln camne?

ahli keluarga baru said...

maaf kwn2..sy nak balik awal, ada hal lain yng perlu diselesaikan sgra..