Wednesday, June 3, 2009

KOP - Inside

Hai rakan2..saye kembali lagi untuk update kamu tentang Kulliyyah kita. Hah, nak tengok tak ape menarik di dalam? Jooomm!!


Lecture Hall Ground Floor (Semua muka boleh nampak macam ni. Jangan tido aaa..)


Pilot plat equipment for liquid products


Pilot Plant Equipment for Ointments (whoaa..serba baru!)


Resource centre level 3 (erk..mane bukunye?)


Undergraduate lab level 2 (Eik, dah ade lab manual ke?)

Hah..macam mane? Suke tak tengok gambar2 neh..Sila berikan pendapat kamu. Sekian laporan terkini!



8 comments:

::Amin Mansor:: said...

mel, lecture hall ke Audi yg atas tu?? kalau l.hall,abes la nampak semua.haha

haziah said...

wa.. kamu membuatkan diriku excited~

shamel said...

btol la lec hall. Klu audi kechik sgt tuh..Ni kat GF mcm lec hall kat KOS! Menarik bukan?

harusss excited!

Anonymous said...

wah shamel, kamu masih di kuantan kah??

shamel said...

Oh tidaaakk..lupe nak gtau. Tu sume dr mohd yg emel aku.
Thanx to him ah!!

Anonymous said...

wa..lect hall cmtu..byk ke lect hall nya?

Anonymous said...

patutla,ak musykil sbenanye.cmne shamel ley masuk.ceish

shamel said...

Eh, tp mmg da masuk da la. Dgn apip. Cuma x amik gamba2 je time tuh. Cume amik video!