Tuesday, September 28, 2010

QA Attachment


Salam. Sori lambat, tenet cm pacat. Stakat ni group2 kt bwh ni jek yang terlibat ngn attachment esok. Yang lain2 akan diberitahu kemudian sbb skg msh tatau lg. nak mintak maaf awal2 klu dh terkacau jadual korg, tp mmg btol2 terpakse, klu x, tatau dh nak selit ms ble..

KMC:
11.30 – 12.30 pm: Group 5
Pn. Nik Zainon Yussoff
- Mdm. Rukiah (UIA preceptor) akan ikut korg

HTAA :
10.30 – 11.30 am: Group 4 & 16
11.30 – 12.30 pm: Group 6 & 17
- Pegi Drug Store
- Pn. Norita

Ape yg sy phm ttg ape yg kte kne buat kt sn, kte review procedure/system (cth: dispensing/storage/arrangement/counselling etc) yg hosp/pmacy tu applied, then tgk die follow SOP (klu ade) atau pn procedure tu update x..camtu la..

Dr. Helal pesan blh jumpe die group by group before pegi attachment utk lebih paham ape yg patut kte tau during attachment. Oleh sbb mcm time dah limit sgt, group2 yg pegi HTAA boleh kot jumpe die serentak.

Lagi 1, klu ade sape2 yg terlibat dgn repeater’s class wktu sok, tlg inform sy atau Dani. Klu klas tux de, xpela. Itu shj, SEKIAN.

1 comment:

Dani said...

salam...first of all, maaf untuk semua yg terpaksa pg audit QA esok..inilah qada & qadar kite semua..redha and sabarlah ek....
secondly, untuk group HTAA, sile lah berjumpe dr Helal dulu,, Ketua group (nama paling atas skali) 4,5 16 & 17 boleh jumpe dr helal dulu sebelum pg audit HTAA..knp nk jumpe?..sebab untuk group yg destinasinyer sama,, audit bende berbeza..korg bincglah sama korg...em, paham ke tak? haha,,insyaAllah kite sesame hadapi ni ek :)...x paham, contact sy.. ohye ni contact nama dr helal 0124076807