Wednesday, September 29, 2010

LAST ATTACHMENT PT THIS WEEK!!!!!

Assalamua'laikum....

title atas adalah SAHIH!...esok adalah last attachment PT kite!

SPECIAL ATTENTION to Group D!!
-esok korg clerking + present dpn hospital preceptor jek....NO NEED TO MAKE THE REPORT!
-next week korg kena pg UIA for clinical class (belajar inhaler etc) sementara group lain x perlu attachment da...

-dipahamkan bahwa group C pon da clerk 3 case,,, therefore, x perlu gak hantar report...group2 lain perlu buat report untuk attachment esok (semua group mesti da buat 3 report)

---sekali lagi suka cite diberitahu, esok,last attachment PT,next week xde attachment da.....group D n C yg da buat 3 report (3 systems) x perlu buat report da manakala group2 lain yg baru buat 2 report (2systems) esok attachment kena buat report!

PLEASE BGTAU THIRD YEAR GROUP MASING2!!

wallahua'alam

13 comments:

Dani said...

ops..din cina cakap "nak attchment apenye, esok iium attachment da"-dia group c....
so mmg xde la report kan...gitu la citernye...group c mmg x perlu buat report...

group D said...

huish!kejam. kenape tak group D pergi UIA jer terus esok?

Anonymous said...

alhamdulillah~~ verily alhamdulillah..

Dani said...

salam..

to group D, boleh buat aduan terus kepada dr Zainol...pegi bincng dgn dia

kalo x berjaya gak...berkorban lah...mesti ada hikmahnye...insyaAllah

wallahua'alam

Dani said...

buat masa ni,,ak pon x dpt nk tolong ko group D

group D said...

dah terlambat dah...

Bukan ape, attachment dipendekkan sebab tak cukup mase kan. So, minggu depan ade ke mase nak pg clinic. Kalau ade, why not other group pg attchment jugak time tu.

sorry guys,its that just what I mean.

Dani said...

to group D..untk pengetahuan ko,,br mlm tadi dpt info nie...so,,pkirlah sendiri...paham da problem group ko tp nk wat camne .... sabo jela

Dani said...

bincg kat HTAA jap lagi la...rushing doh nie....ad jek masa lagi kang....ko jumpe ak jap lagi

aizuddin mohd noor said...

mcm tau je sape group D ni...hehehe..

Dani said...

da tau da sape...hahaha..klakar...takpe,,jgn jd isu lak!

matto said...

dah tau takpe la...haha..aku ingatkan sekadar nak buat pertanyaan jer. Orang ingat jadi maksud lain lak.

Aku ni suke straight to the point. Tak suke bertapis2.

matto said...

alih-alih oghang pahang jugek..nok wat guane. haha

Dani said...

tadahal sokmo..koi bereh je....hahaha