Tuesday, February 23, 2010

proposed timetable exam















em..ni cume cadangan je..xanta lg pon kat kak wan..
so, kalau ade pape komen/cdgn, bole la btau yek..

sbtu ahad xle wat exam except mcq sbb xde staff nk jage.
hrp maklom...^^

13 comments:

amin said...

stuju.

ladeeda said...

stuju.

Mohamad Aizuddin b Mohamad Noor said...

mcm ok je.stuju...

aku said...

cadangan: OSPE pg..so that sape yg amik both phy pharm n drug abuse, ade mase lebey..

Anonymous said...

cdgn: kalau OSPE buat lpas exam sensory & CNS leh x?mcm hr last before MCQ ke.So that dah cover sume topic la sblm exam OSPE.

Anonymous said...

farah hani ckp...

to aku- em..mgkn bole dipertimbangkan.

to anonyms- lupe nk btau.ospe bole buat ari rabu je sbb muzium tu cme bkak utk kuliyah laen ari rabu je.
so, kalau nk buat cns, sensory n endo, bole x tlg bg idea nk buat ari ape?
in my point of view, sy ltak cns last sbb ade gap 2hr, jd ade ms lebih.pstu, slase tu da mcq.so, stil igt lg la subjek cns tu tuk jwb mcq.


thx ye pd sape2 yg bg cdgn.kalau nk jmpe personally pon bole.lg bgs..sbb sng nk bncg..^^

Anonymous said...

kalo extend tempoh utk exam bole,hehe...saje tanye..

Anonymous said...

ospe tu perlu ke buat kat muzium?? kalu ospe just gne slide or gmbr better buat kat kop je...rsenye 4th yr pernah buat kot..so kalu camtu blh la buat ospe mse last day ke...x payah nak book muzium.

Anonymous said...

aritu bole je ospe wat ari sabtu..knape final available rabu je..

exm sampai 6/4 ok dah..bole balik awal, ada komitment len plak pas tue..

sume da ok, cuma as anony ats nie ckp, kalu ospe just use slide or gmbr, better wat kt kulyh sndrik je..

Anonymous said...

- final exm nye duration kalu xslp fixed..
- psl xm ospe buat kat kop tu..nnt tulis cdgn tu kat acdemic review form yg akn diedar esk ek..td cme smpat bg kat sis je..psl jadual ni, kak wan cme btau ospe kne buat rabu.sbtu ahd kalo bole jgn kacau..

----farah hani---

topeq said...

haha..geli pulak aku dengan anonymous2 nih..klau nak wat recommendation pasal venue tu,g la jumpe dr.abu ke,dr.saung ke..xtaula klau farah hani ade authority nak tentukan venue ospe pulakkan..haha..jangan gado2..aku bagi comment je..haha

Apai said...

korg nih tanye mcm farah hani nih lak yg tentukan venue ape sume hahahha post kt sini bkn leh ckp leklok pun.... sok g kelas jumpe farah hani terus tanye nak cane.... ckp kat sini gune anonym lak th, korg nih klaka ah hahahaha gud luck la yek sume :D

Amin said...

dgr2, yg venue OSPE tu President IPhA akan mskkan dlm admin meeting,mintak buat kt KOP kalau pakai slide je so that xpyh kena kuarantin dh. nantikan berita baik dr din!