Tuesday, February 23, 2010

macam mane kalau...

sensory tukar ngn research..

aica tukar ngn cns?

wic one is better? nk mnx pndpt sket...^^

5 comments:

Anonymous said...

CNS better x yah tukar sbb mmg hari isnin tu elk sngt2, sabtu ngn ahad xde paper, so leh revise btol2 time tu., klu CNS first day exam mcm xsesuai sngt je.

Apai said...

sensory nak tuka ngan research??? xnk weyh... aku ade git pg th hahahahah xsempat kang nak revise sensory....

Anonymous said...

rase ni ok da..takyah tukar.sebab cns mcm byk..elok la ade gap ari b4 cns..

Anonymous said...

aku setuju.at least CNS ade byk mase nak bace.

msat said...

haah..jadual tu dah ok sangat2 dah.
Kesian la yg repeat GIT. Mid sem hari tu pun tersepit dgn AICA.