Monday, July 13, 2009

Add Skills

p/s- Amin ni, tadi aku pg One Stop jumpa Bro Najib tanya pasal ini. Katanya kelas ini je ada, sape cepat dia dpt, so, cpt2 la korang add skill apa yg korang nak tu. Katanya lagi, kelas mmg cukup-cukup dia buat. So, jgn risau, semua org dpt add cuma skill yg korang nak tu kalau dah penuh, mmg xdapat nak tolong dh. trainers limited. Jadi, apa lagi? Register online - http://ktnportal.iiu.edu.my/student/


Below are the skill courses that you may add for Semester 1 Session 09/10:

CCR 3151 K - Recreation (Full dah rasenye)

CCTC 3181 K - Tennis

CCVB 3171 K - Volleyball

CCNC 3451 K - Netball

CCFC 3411 K - Football

CCCS 3231 K - Counselling

CCES 3401 K - Entrepreneurship

CCCD 3112 K - Community Service

Already have any of those skills? You might wanna indulge in something different, explore what you rarely try and enjoy it.

Happy New Semester!

6 comments:

clasmate said...

td tanye Br. Najib Stad, beliau kate community service tu tak dioffer kat kite.
clas stat 31 July 2009.
register awal2 klu nk course yg diimpikan, klu lmbt regis, dh penuh, join dlm mimpi je lah...

shamel said...

Oh, community service tuh x silap aku untuk sciences students je. So, sila cari yang laen.

nuruLamaL said...

memanah xde ke?

aiko said...

klu yg amik tahfiz nak join ble x?

shamel said...

Memanah xde. Agak bes r klu ade memanah, fotografi, video, berenang, kuda sume. Tp mayb sbb xde trainers n facilities kot, so ni je la yg MAMPO!!


tahfiz plak? Hmm..x pasti la aiko! Sila ke OSC bertanye kpd bro Najib!

aizuddin mohd noor said...

kecewa betul x dpt nk ambil entrepreneurship.