Thursday, April 14, 2011

Alumni Pic Rx6th


Salam, nk mintak kerjasama semua utk semak ejaan nama anda pada gambar alumni ni SEBELUM 11pg hari ni.Kalau ada typing error, blh tulis kat komen entry ni@shout. Thanks!

p/s - gambar alumni ni kita akan serahkn pada Prof Tariq masa AGD nnti utk dipamerkan bersama dgn gambar alumni batch lain.

7 comments:

Anonymous said...

gmbr2 ni xde jual ke utk beli? wat kenangan, xpn leh emel size yg besar kt sume orng, nice gak kot,

bib said...

silap eja nma ayah, ummu habibah binti mukhtar

TESTING said...
This comment has been removed by the author.
Amin said...

nk jual jgk sbnrnya tp xsempat. print sendiri je la eh. nnti sy email kt semua org size yg besar.

tp blh jgk print n bg semua org. duit entrep. byk lg neh

Anonymous said...

memang nak jual pun...nanti ade design lain yang menyusul.korang boleh order ramai kat blog eh..

Anonymous said...

nntikan design lain...yeah

Amin said...

Gambar utk alumni dh hntr cuci. sape2 yg ada typo g, minta maaf byk2...