Thursday, November 11, 2010

KEJE MTAC REPORT

assalamua'laikum....

Semua keje MTAC report2 (DM ke, Warfarin ke, Respi ke and Methadone)...mana2 yang belum hantar boleh hantar ke madam rohani sabtu nie..

satu lagi, madam rohani kata, some preceptor claim yang dia tak pernah dapat report2 MTAC...so mana2 yang tak hantar lagi boleh hantar ke madam sabtu nie....rasenye korg da buat tp preceptor yg betul tu x dapat lagi, kalo rase preceptor korg belum dpt lagi report korg, print balik and hantar balik savtu ni ke madam rohani

wallahua'lam

2 comments:

aku said...

pd pendapat sy la kan, better ada list group yng belum hntar n report ape. bukan ape..
(1) kdng2 kte rs kte da hntar, tp mdm termisplace mane2 then ckp kite xhntar lg. ataupun
(2) kte ingt xhntar lg tp rp2ny kte da hantr. n ataupun
(3) kte xingt kite da hntar ke belum. rs cam da hntar tp cam blum pulak..ntah..n sume ahli gp pun xingt da hnta ke belum. lg2 kalu ketua sndiri pun xingt da hnta ke belum.
n mungkin jgk kalu kte terhnta sume repot tu kt mdm rohani je bukan kt prcptor sendiri.

Dani said...

salam..cadangan yg bagus...akan diutarakan kepada madam..sebab dia jek yg tau sape hantar sape belum..

wallahua'lam...tq "aku"